Šta je novo?

tablet sa offline mapama

Što se tiče TESLA H890W, bežite od njega piše da ima GPS, ali to je laž, čak su mi iz njihovog servisa odradili proveru i rekli da radi gps što su proverili sa here maps( here maps ja obična elektronska karta koja vas locira dok ste povezani na netu ), uzmite papirnu kartu i pitaj nekog gde sam i on ti pokaže prstom tu si i ode a ti se sam snalazi dalje - u bukvalnom prevodu.Isto ne možete koristiti Viber niti facebog mesanger. Simple GPS mi pokazuje da ne postoji nikakav port i baud, tako da su nas debelo izigrali sa GPS .

Sto se toga tice, uvek nekako racunam da je to sto kupujem bar donekle macka u dzaku. Do sad sam kupovao samo kod onih sa kojima sam unapred razjasnio da, ako mi se to sto kupujem iz bilo kog razloga ne svidi to mogu da zamenim. Ovaj razlog gore navedeni je vise nego dovoljan - navesti da uredjaju radi nesto sto ne radi je ravno prevari, zato bi posten trgovac trebao dozvoliti zamenu takvog proizvoda. Naravno, svi mi ovde sto se toga tice imamo razlicitu filozofiju, dok ja volim da idem na sigurno i da uvek znam na cemu sam, pa makar dobio i nesto malo losije zbog toga ili platio malo vise, nego drugi moze da prodje bolje kupujuci polovno (ili ne)...

Što se tiče TESLA H890W, bežite od njega piše da ima GPS, ali to je laž, čak su mi iz njihovog servisa odradili proveru i rekli da radi gps što su proverili sa here maps( here maps ja obična elektronska karta koja vas locira dok ste povezani na netu ), uzmite papirnu kartu i pitaj nekog gde sam i on ti pokaže prstom tu si i ode a ti se sam snalazi dalje - u bukvalnom prevodu.Isto ne možete koristiti Viber niti facebog mesanger. Simple GPS mi pokazuje da ne postoji nikakav port i baud, tako da su nas debelo izigrali sa GPS .

Izvini ali ovo boldovano uopste nije tacno. HERE maps je potpuno funkcionalan navigacioni softver koji radi kako online tako i offline. Tacno je da moze da se (priblizno) pozicionira pomocu podataka sa mreze, i bez GPS hardvera, ali to radi i vecina drugog navigacionog softvera.

Ja se ne razumem nesto mnogo mada jeste malo cudno ovo sto je napisano mikinac2, zvuci mi kao da je u ovom konkretno slucaju to sto je u servisu receno tacno. Ovo za viber i facebook messenger - to nemam pojma, mada nemamo dovoljno informacija.

Ovde kao da niko nezna šta je navigacija ( Igo ,primo itd ), ili je nešto drugo u pitanju.....Tesla H7 funkcioniše sa ovim programima, a besmisleno je hvatati se za here maps, za Windows 8 postoji Igo8 for pc, ali šta vredi kad ne vidi GPS a svuda u karektiristikama piše da T H890W ima GPS, e tu je ćorak u drajverima se vidi neki gps senzor i to je to.A sada više nema smisla pričati da vas here maps navode na odredište.......

Ali kako here maps ne vide gps ako su ti ti iz servisa pokazali da ti to radi? Kazes da on odredjuje tvoj polozaj ali ne pomocu gps-a nego preko mreze... Jel si probao da onemogucis telefonu pristup netu, pa onda da vidis da li ti odredjuje polozaj. Ako ne radi offline, onda mozes da im se vratis u servis, pa neka nameste ako moze, ako ne, onda da ti zamene uredjaj.

Izvini sad, ja kao nesto pricam, verovatno pricam nesto sto ti znas, al govorim prosto kao potrosac. :) Uredjaj mora da radi ono sto je navedeno da radi.

Isto, ako here maps vidi i koristi gps, ne vidim u cemu je problem. :)

Nazad
Vrh Dno