Šta je novo?

tablet sa mogućnošću vibera i whatzapp

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Imam asus memo pad ali neće da instalira ove aplikacije kaže samo za telefon.

Ja kao mobilni internet koristim one male bjele rutere što VIP daje.
U njemu je sim kartica koja ima neki telefonski broj.

Da li mi je to dovoljno za instalaciju ova dva programa ili mora biti baš telefon?

Drugo .
Ako ovaj moj tablet u toj kombinaciji ne može da instalira viber i whatzapp, da li je to moguće sa tabletom koji ima ugradjenu sim karticu u sebi tipa ovaj
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/internet-uredjaji.3094.html#specifications
odnosno ovo

http://www.gsmarena.com/alcatel_pop_8-5947.php

Više bi volio da imam ovu aplikaciju na tabletu jer već imam internet pretplatu

Hvala.

Viber moze da se instalira ali whatsapp nije podrzan za tablete. Kod Vibera je dovoljno da imas aktivan nalog na telefonu i moze da se aktivira na tabletu koji je bez sim kartice. :)

to za viber mogu da potvrdim,koristim neko vreme tako

a ja mislim da whatsapp ima neki web portal pa da moze preko browsera

Viber moze da se instalira ali whatsapp nije podrzan za tablete. Kod Vibera je dovoljno da imas aktivan nalog na telefonu i moze da se aktivira na tabletu koji je bez sim kartice. :)
Nazalost, ovo vise nije tako. Kada se na novom uredjaju aktivira, meni deaktivira skroz nalog na prethodnom uredjaju, istog trenutka. (pojavi mi se Viber na starom uredjaju i trazi aktivaciju).
Do skora je moglo ovako.

Sada moze jedino da bude Viber na nekom uredjaju, a da se aktivira preko broja na drugom uredjaju.
Ako ne da da instalirate, samo prekopirajte APK sa uredjaja na kome mozete da instalirate.

VIber radi, i to mi je najbitnije.
Procedura, prvo na telefonu instalacija i dobijanje koda , onda instalacija na tabletu, ukucavanje koda i deinstalacija na telefonu da ne zvoni na dva mjesta.
Jedino što mi traži da stalno bude na netu, što i nije problem jer imam 9gb od operatera.
Veći mi je problem baterija na onom malom wifi ruteru.

Meni ne trazi da uvek budem na netu, a imam viber i na tel i na tab

Meni ne daje da na dva uredjaja imam na istom broju Viber:(

Vrh Dno