Šta je novo?

Tablet nece da se upali

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Markic

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
665
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro M4 Pro, HP Pavilion 17
Mobilni telefon
Google Pixel 8 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4 Classic
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav juce mi se asus transformer pad tf300,dok sam igrao fifu,ugasio i posle toka nece da se ukljuci sve sam probao i fabricki reset,drzanje dugmeta duze od min.Kada se stavi na punjenje lampica svetli narandzasto znaci puni se ali nece da se upali.Sta da radim,do cega je problem i da li da ga nosim u servis,ali koliko ce me to kostati? 🙁

...meni se desilo sa nexus 7 ... pala zamena ploce i nekog usb obd..... ali ja sam bio u garanciji..... verovatno ce da te boli.....

...meni se desilo sa nexus 7 ... pala zamena ploce i nekog usb obd..... ali ja sam bio u garanciji..... verovatno ce da te boli.....
i moj je u garanciji,gde si ga popravljao u ovlascenom, i koliko je trajala popravka?

... putovanje je trajalo duze nego popravka, u Altiu ostavljen nakon, 2 dana stigao u servis gde je popravljen taj dan, i 2 dana putovao od servisa do altija....

Pozdrav juce mi se asus transformer pad tf300,dok sam igrao fifu,ugasio i posle toka nece da se ukljuci sve sam probao i fabricki reset,drzanje dugmeta duze od min.Kada se stavi na punjenje lampica svetli narandzasto znaci puni se ali nece da se upali.Sta da radim,do cega je problem i da li da ga nosim u servis,ali koliko ce me to kostati? 🙁
Ukoliko je tablet u garanciji i bez fizickih ostecenja popravka te nece nista kostati. U vremenu od 9h do 17h (radnim danima) nazovi ASUS servisni centar na broj 011/20-70-677. Oni ce poslati kurira koji ce preuzeti tablet i vratiti ga popravljenog. Ako zelis, tablet mozes i licno odneti u servis (Kimtec servis, Viline vode BB, Slobodna zona Beograd l12/3).

Ne radim za Asus ali sam vise puta rekao da su najbolji servis u Srbiji (iz licnog i tudjeg iskustva 😉 ).

Odgovor iz servisa😛orucen neki MB i power kabal.Sta je to?

Mb je maticna ploca, a kabal je kabal🙂
Nadam se da neces cekati mnogo.

Verovatno flat kabl

nadam se i ja da ce biti gotov danas

Nazad
Vrh Dno