Šta je novo?

Kućna multimedija Tablet ili laptop

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Interesuje me kupovina nekog polovnog veceg tableta ili laptopa,nizeg cenovnog ranga za pustanje youtube,filmova,netflixa,iptv-a...u dvoristu...
koja je vasa preporuka???
Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Pa tražio je čovek nešto do 50e :rolleyes:

Za 50 ojra baš diskutabilno. i ovaj Lenovo Tab 2 A7-10 što imam sam stavio van snage dok ga ne prebacim sa KitKat-a na Lollipop. Tako da baš za te pare još i da ubodeš da ima aktuelnu verziju Androida je problematično, pritom i da zaobiđeš neki krš na Allwinner ili Rockhip čipsetu. Uporedo s njim je Telekom nudio i Tesla L7 pa on ima Intel Atom koji je na x86, što je takođe problematično. Eventualno nešto poput Huawei Mediapad T3 ili Alcatel u toj klasi, ali sve se na isto slovo svodi. Nikakav pomak se tu konkretno nije desio godinama da znatno bolji tableti budu još pristupačniji.

Za 50 ojra baš diskutabilno. i ovaj Lenovo Tab 2 A7-10 što imam sam stavio van snage dok ga ne prebacim sa KitKat-a na Lollipop. Tako da baš za te pare još i da ubodeš da ima aktuelnu verziju Androida je problematično, pritom i da zaobiđeš neki krš na Allwinner ili Rockhip čipsetu. Uporedo s njim je Telekom nudio i Tesla L7 pa on ima Intel Atom koji je na x86, što je takođe problematično. Eventualno nešto poput Huawei Mediapad T3 ili Alcatel u toj klasi, ali sve se na isto slovo svodi. Nikakav pomak se tu konkretno nije desio godinama da znatno bolji tableti budu još pristupačniji.
Нокија има редован апдејт.

Treba mi tablet sa max Android 8,za Pionier vsx=924 apk,icontrolav5
Budzet do 200e,nov ili polovan

Od novix samo Huawei t3 u Tehnomaniji
Meni se svidja Samsung tab s2,ima extra Amoled ekran

@amdpower evo, ako ti nešto znači, ovaj tablet je oko 70€ nov:
S obzirom da ima Helio A22 i 2GB RAM isto kao Xiaomi Redmi 6A, pošto je to moj stari telefon, mogu da kažem da ne očekuješ čuda, ali će pristojno završiti osnovne stvari. Uzdam se i u to što dolazi sa Android 10 Go pa to znatno menja priču.

Nazad
Vrh Dno