Šta je novo?

Tablet do 400 E

mikimk

Poštovan
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poena
80
Jel mi moze neko pomoci da se odlucim oko Tableta. Budzet je 400 E. Razmisljam se oko Samsung galaxy tab S2 9.7. Inace nikada nisam kotristio tablete tako da ne znam sta da ocekujem. Voleo bih da to bude veci ekran kao 9.7 i sl..

Za šta planiras da ga koristiš?

Sent from E6533

Pa ili taj s2 ili air

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Cekaj air je dosta skuplji jel ? Pa za sve uglavnom, imam laptop ali planiram da mi tablet bude neka zamena a i mislim da je laksi za koriscenje jer nisam statican pa mogu i da setam po kuci radim nesto drugo i koristim... ali najvise ce se tu filmovi gledati i web browsing. Pricaju mi da uzmem Samsung galaxy note 4 umesto tablet ali mislim da nije to to.

Cekaj air je dosta skuplji jel ? Pa za sve uglavnom, imam laptop ali planiram da mi tablet bude neka zamena a i mislim da je laksi za koriscenje jer nisam statican pa mogu i da setam po kuci radim nesto drugo i koristim... ali najvise ce se tu filmovi gledati i web browsing. Pricaju mi da uzmem Samsung galaxy note 4 umesto tablet ali mislim da nije to to.
Air2 je malo skupi, air mali jeftiniji od tab s2. Po mom mišljenju, oba apple su bolja od samsunga. Ako si navikao na android, ja bih pre išao na Sony Z4 tablet, wi-fi verzija bi mogla za te pare, ali ga nije baš lako naći (u DE je još uvek oko 500 nov, oduzmes pdv, i na ceni si)

Sent from E6533

Dugo sam razmisljao i resio da to bude Ipad. Narucio sam Ipad Air 2. Zanima me vredi li ga Jailbrejkovati ?

Nazad
Vrh Dno