Šta je novo?

Tablet do 250€

Vl@da

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
375
Razmišljam se da u sledećih mesec dana uzmem neki malo jeftiniji tablet (max 250€ a moglo bi i jeftinije :d ) pa mi treba mala pomoć. :)

Dosta sam čitao ove teme o različitim modelima ali sam se poprilično pogubio u raznim oznakama i modelima pošto sam totalno nov u ovom segmentu hardvera pa bih cenio da mi neko od iskusnijih na ovom polju da čisto par smernica na koje modele da se koncentrišem pa ću ja posle detaljno da ih proučavam. :)

Tablet bih prvenstveno koristio za čitanje i internet tako da mi je bitno da ekran bude što veći i što bolji (oko 10''). Ostale funkcije mi nisu toliko bitne ali takođe ne bih baš da uzmem ni samo eBook reader...

Svaka pomoć je dobrodošla. :)

@Vlada
Ako imas neki android fon, uopste ti i ne treba 3g na tabletu. Jednostavno na telefonu napravis hotspot, tablet nakacis na telefon pomocu WiFi konekcije i to je to.

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

To je super fora ali nemam. Moja dilema je prvobitno bila da li da uzmem neki malo bolji telefon umesto ovog koji sam uzeo za dinar uz paket ili neki osrednji tablet i definitivno sam se odlučio za tablet delom zbog veličine a delom zbog toga što mi se često dešava da mi telefoni ispadaju, budu zaboravljeni ili nastradaju na neki drugi način. :)

Pa nije bitna veličina, nego "tehnika"! :D

:d

Evo malo da oživim temu. :)

Došlo je vreme da se definitivno odlučim za nešto pa bih vas pitao za finalne savete:
u poslednje vreme sam koliko-toliko pratio dešavanja i mislim da se moj izbor na kraju svodi na ova 2 modela: Prestigio i WayteQ.

WayteQ može da se nađe za oko 23k a Prestigio je u pretprodaji 22k. Moje pitanje je šta vi mislite i da li se isplati uzeti Prestigio za ove pare "na neviđeno" ili sačekati testove i utiske s' obzirom da će onda koštati oko 3500din više (bar je tako najavljeno)...

Sačekaj testove, veliko je pitanje kakva ce baterija biti na oba modela, uz to, ne uzimaj taj wayteq koji si naveo, vec poboljšani modela 100is, imaš temu na forumu...

Na taj sam i mislio, pogrešan link. :)

Meni ovaj prestigio deluje kao dobra kupovina naročito u pretprodaji kada je 2k jeftiniji. A i s' obzirom da su najavljivali bateriju kao jedan od aduta ne znam koliko bi morali da se zjbu pa da bude baš loša...

Ja pisah nesto na drugoj temi, ali koliko gledah specifikacije, mada trenutno nisam na netu, waiteq 100is ima bateriju veceg kapaciteta nego prestigio 5097.... Mada verovatno vrlo je bitna i potrošnja ali pošto su sličnih karakteristika neverujem da potrošnja može biti bitno različita.

Sent from my HTC HD2

Bilo bi idealno da bench istestira oba modela dok traje promocija prestigia :) a vezano za tegru 2, zar tu nije bio problem sa reprodukcijom videa ? ajde djurkash odgovori :) pozdrav

Sent from my HTC HD2

Vrh Dno