Šta je novo?

Tablet do 100 evra

milosh

Cenjen
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poena
180
Skoro sam prodao moj tablet wonder media 8650. Touch na tim tabletima je uzasan. Resio sam da prestanem da koristim android mobilni i on ce da leti, pa bih kupio jedan android tablet cisto iz navike, da ga koristim po kuci uglavnom. Kupio bih neki nov tu do 100 evra, mozda bih dao i malo preko toga. Ja videh samo ovaj vivax, ako znate neki bolji recite. Ja bih se zadovoljio samo da je ekran bolji od wondermedie, da je makar kao na wildfire s telefonu. Najvise mi tablet treba za surf i gledanje filmova. Ja bih najradije 10" ali predpostavljam da nema za ove pare. Preporucite nesto. Svaki komentar je dobrodosao. Hvala.

Poslednja izmena:
Hvala. Jeste veci taj, ali vivax ima brzi procesor i memoriju, nisam pametan sta da izaberem. :D Uglavnom mi je bitno da je ekran precizan i osetljiv na dodir, a ne na pritisak, da ne laguje previse a i odigram i ja po neku igricu.

A sta kazes na Prestigio multipad pmp5570c on je 12900 i ima dual core na 1.6 ghz, mali 400 cetvoro jezgrani, 1gb ram, ips panel rezolucije 1024x600, android jb 4.1.1 ima i root za njega itd.

Sad sam ga uporedjivao sa Vivax-om, njegove prednosti u odnosu na Vivax su neznatno brzi procesor, mini hdmi, nesto jaca baterja a Vivaxove, noviji sistem, IPS, aluminijumsko kuciste i kamerica od 2MP je sa prednje strane, ali dobro je da imam jos jednog u opticaju. :)

Nazad
Vrh Dno