Šta je novo?

T9 za SE W800

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Jel zna neko da li postoji srpski T9 za W800 i da li mogu da se ukljuce yu slova(video sam na sajtu T9 da postoji srpski)?

Poslao sam meil tehnickoj podrsci roaminga i odgovorili su mi da postoji i da treba da se obratim servisu Comtrade-a. Sta da radim?

pa obrati se servisu Comtrade-a... 😀

uvek mozes da kazes da si radio update fw preko neta a to ne skida garanciju, a ovi iz comtrade-a tesko da mogu nesto da zeznu...

ne razumem. zasto bi to rekao? Mislis da oni znaju koji je softver imao telefon kupljen kod njih, ili tako nesto?

Poslednja izmena:
komplikujes stvar, ako te ovi iz servisa gde si kupio tel pitaju sto je drugi sf, mada tesko da tje da te pitaju, onda kazes ono sto sam napisao, ako te niko nista ne pita i ti tjuti i opusteno... 😉

To može da ti uradi bilo koji ozbiljniji servis u gradu za cca 10 EUR.
Pozdrav

najlakse je da to uradis sam...
http://www.davinciteam.com

uplati im 10 eura, skini njihov klijent i verziju softvera koju zelis. tebi treba verzija za istocnu evropu koja ima srpski jezik, ali nazalost samo hrvatski T9, koji je doduse vrlo upotrebljiv

ja sam tako pretvorio u w800 moj k750, koji je jos imao i onaj sugavi vodafone software

@vladojko: Pazi ja vec imam taj softver nego bi hteo bas srpski T9 koji postoji

@akki: Posto mi se cini jelte da imas W810i, da te priupitam nesto. Jel moze nekako da se iskljuci onaj update frequency na radiju, stalno mi se pali ako se malo pogorsa stanica i to me smara posto ne moze nista da uradi?

mislim da ne moze... proveri po meniju, ja do sada nisam ni palio radio 😀

U meniju nisam nasao. Reko mozda su ga sakrili negde, pa ga jos nisam nasao.

Nazad
Vrh Dno