Šta je novo?

T9 na Samsungu ???

XXL

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2004
Poena
619
Postoji li nacin da se iskljuci tj. da T9 ne bude pokrenut
prilikom pisanja nove poruke ?
konkretno model x200, mada mi se cini da je na svima isto.

Ajde da ne otvaram novi thread, da li moze T9 da se "ubije" za eng jezik ?

Kod novijih modela moze , akod starijih ne , znaci svaki put kad otvorite da pisete novu poruku morate gasiti T9

Ja na c100 i x600 moram stalno da gasim t9, i ne postoji nacin da se iskljuci. Mislim da na novijim Samsung modelima to moze da se uradi, ali na starijim ne.

Koje je to djubre od telefona, i dalje prvo zvoni pa vibrira i tako u krug..ne bih kupio samsung ponovo u zivotu, jednom sam se zeznuo i to je to.

Poslednja izmena:
Tako se obradovah kada sam video 5 odgovora, pomislih neko je resio misteriju, kad'ono cvrc :wall:
x200 model je valjda 6 - 7 meseci "mlad" model, dzaba mu bilo, jedino kako mozes da ubijes T9
je izgleda da ubijes ceo telefon :crash:
Nije strasno toliko to sto jednom trebas da ga iskljucis, nego, ako hoces da nedajboze da ubacis neki simbol, opet iskljucuj pa smanji slova ili ukucaj prvo veliko
pa brisi... ranije sam retko chukao sms a sada vise nikako, odlican telefon za pokloniti dragoj osobi za koju ne zelite da Vas smsmara:D

Ako se izuzme to sto ima imbecilne melodije, slabu vibraciju, uzasno spor odaziv, sto neke radnje moras ponavljas dva puta poput setovanja alarma, "nema logike" menija,
dobar je to telefon... :bottle: lepog izgleda...
sto rece Bata zivotinja : " a i bio sam mlad... yebo mi pas... "

Poslednja izmena:
XXL je napisao(la):
Tako se obradovah kada sam video 5 odgovora, pomislih neko je resio misteriju, kad'ono cvrc :wall:
x200 model je valjda 6 - 7 meseci "mlad" model, dzaba mu bilo, jedino kako mozes da ubijes T9
je izgleda da ubijes ceo telefon :crash:
Nije strasno toliko to sto jednom trebas da ga iskljucis, nego, ako hoces da nedajboze da ubacis neki simbol, opet iskljucuj pa smanji slova ili ukucaj prvo veliko
pa brisi... ranije sam retko chukao sms a sada vise nikako, odlican telefon za pokloniti dragoj osobi za koju ne zelite da Vas smsmara:D

Ako se izuzme to sto ima imbecilne melodije, slabu vibraciju, uzasno spor odaziv, sto neke radnje moras ponavljas dva puta poput setovanja alarma, "nema logike" menija,
dobar je to telefon... :bottle: lepog izgleda...
sto rece Bata zivotinja : " a i bio sam mlad... yebo mi pas... "

Imaju Samsung telefoni dobar prijem, zvuk je ok, ali sve sto si rekao za poruke i softver je tacno. Kao da su ga pravili za neprijatelja.Melodije su skroz bezveze uradjene, retke su one kod kojih vibracija ide simultano sa melodijom,
Java igre se tesko nalaze... I nervira me sto svaki model ima drugaciju bateriju. I kako koji model malo zastari nema baterija za njega. Mogli bi to malo bolje da urade.

samsung je vise fancy tel, "sminka" telefon. nijedan model nisu uradili do kraja. uvek neki bug, softver uvek pravi probleme, povezivanje komplikovano,... jednom recju, samsung telefon za "ukaziju". bilo sta ozbiljnije na njima je komplikovano.
resi se samsunga i uzmi nesto bolje...

malo starija tema, ali...
Ne zaboravite da je srbija veoma "stara" zemlja. Ja u komsiluku nemam kome da kazem ti, sa svima sam na vi, svako moze deda ili baba da mi bude.

Ja sam majci kupio X200.
Savrsena tastatura, ali savrsena, veliki jasno ispisani tasteri. Kada se pritisne bilo koji broj, telefon ga jasno izgovori, doduse na nekom ruskom valjda, ali je isto ko na srpskom.

Kada se kuca broj, sem sto ih telefon "izgovara", velicina brojki na ekranu je priblizna velicini zrna krupnog pasulja, tetovca :)

Dakle, prvi telefon na kome majka moze da pise bez naocara ili udubljivanja u oznake.
Ima i wallpaper u obliku predimenzioniranog sata na kome se savrseno vidi vreme!

Kada sam majci namestio vibrcije i zvono istovremeno, njoj bas odgovara da joj telefon par puta prvo vibrira a onda zvoni. Tako ne moraju u nekoj mracnoj ulici svi da znaju da ima novi mobilni...
Istovremeno se aktivira i odgovara na poziv otvaranjem, a prekida veza zatvaranjem!

Sve u svemu, za korisnike koji zele da imaju maksimalno jednostavan, a istovremeno i vrlo lepo dizajniram (prvenstveno tu mislim po pitanju ergonomije) telefon, X200 je fenomenalan izbor!!!

Malo sam se igrao i probao i T9. Srpskog nema, ali hrvatski radi kako treba.
Takodje, nema nikakvih problema sa T9, nije uopste stalno ukljucen. Ukljucuje se pritiskom na desni soft taster...
Sto se tice kombinovane vibracije i zvuka, zaista mi nije jasno zasto vam to smeta. Pa to je i napraljeno da prvo osetite vibraciju, a zatim kasnije i zvuk. Na taj nacin, mozete da se javite dok vam recimo dete spava, a da ga ne probudite... A ako je bas vazan poziv, onda imate sansu da se javite, cak i ako niste kraj telefona u tom momentu!

Nazad
Vrh Dno