Šta je novo?

T68 i punjenje

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
Da li je normalno ako je baterija 4v da punjac puni sa od 3 do5.5v~ (znaci varira)

Jel mi otisao punjac ili je to normalno?

:wave:

Kako znas sa koliko V puni?
Meni puni, cini mi se ~4v, i punjenje traje pa...6-7 sati. Punjac je izgleda neko ****** sa pijace.

Poslednja izmena:
6-7 sati? To je malo više nego što bi trebalo... Meni se prazna baterija napuni za 3 sata, možda 20-ak minuta preko..

P.S. Mislimo na T68i, zar ne?

Da, da T68i....
Ma ni jedan normalan tel se ne puni toliko. Ne znam da li zeza punjac, koji nije originalan, ili je nesto oko telefona.
Meni u FMA kaze da ga puni oko 4V a da je baterija isto oko 4v, kakvi su kod vas podaci? Kolika vam je potrosnja telefona kada je povezan na FMA? Meni bez svetla oko 27miliampera a sa svetlom oko 93ma a ako razgovaram od 150-250ma varira.
Jedan serviser mob telefona mi je jednom rekao, kada sam ga pitao da li ima originalni punjac za SET68i posto ovaj moj puni mnogo dugo, da je bolje za bateriju da se dugo puni jer kao manja je verovatnoca da izgori baterija ili da je duzi vek baterije......e sad......

Evo moje:

Pri pozivu:
pri_pozivu.jpg

Pri Punjenju:
pri_punjenju.jpg

Sa svetlom:
sa_svetlom.jpg

U standby rezimu:
standby.jpg

Vasi?!

Neverujem da je zbog software-a ..
R8A015 je ver. software-a (poslednji koliko ja znam, koji je izasao za t68-t68i)..

Poslednja izmena:
Da, znam...
Nego koliko tebi drzi baterija? Meni oko nedelju dana, sa gasenjem nocu, mada, sad zimi malo manje.
Moja baterija je BST14 LiPolimer...

StandBy

standby.jpg

Vidis, meni u StandBy-u, kada je ispisan sat na ekranu trosi mnogo vise nego tebi...ali znam da od tih 27ma potrosnje, najvise trosi BT komunikacija sa kompom...

prc, ja od kako sam promenio bateriju meni ne pise koja je, kad stavim da se puni pise, charching alien batery :D

A drzi mi 2-3 dana bas,bas upotrebe ....
A neverujem da bi mi izdrzala nedelju dana, ama ne znam, nisam probao ;)

Nazad
Vrh Dno