Šta je novo?

T65

stex

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2002
Poena
630
Jel postoji neki proghram tipa Nokia Logo manager za ovaj moj T65? Ako ima kako se zove i gde mogu da ga nadjem?

Mene interesuje isto.

Pitanje za Stex-a GDE si nabavio "komunikacion" kabl za t65.

Z L I je napisao(la):
Mene interesuje isto.

Pitanje za Stex-a GDE si nabavio "komunikacion" kabl za t65.

Pogledaj na www.sezampro.yu pa onda na oglase i tamo imas coveka koji prodaje kablice za razne telefone.

Imam ja neki Ericsson Communication Suite. Ranije sam radio sa njim, zavrsio mi je odlican poso sto se tice telefonskog imenika.
E sad... ne mogu da se setim kako bese.. da li treba da se skine neki softver pa se instalira pre njega da bi on radio ili je dovoljan samo taj CommuniSuite... znam da je bila neka fora da se sinhronizuje sa outlookom a ja to nisam hteo.. :(
anyway, tu je i jos jedno programce za ubacivanje slicica u telefon.

Suite je tezak 16 MB a ovaj drugi 1.15 MB

Mogu da ih posaljem i mailom, nije problem :)

petri je napisao(la):
Imam ja neki Ericsson Communication Suite. Ranije sam radio sa njim, zavrsio mi je odlican poso sto se tice telefonskog imenika.
E sad... ne mogu da se setim kako bese.. da li treba da se skine neki softver pa se instalira pre njega da bi on radio ili je dovoljan samo taj CommuniSuite... znam da je bila neka fora da se sinhronizuje sa outlookom a ja to nisam hteo.. :(
anyway, tu je i jos jedno programce za ubacivanje slicica u telefon.

Suite je tezak 16 MB a ovaj drugi 1.15 MB

Mogu da ih posaljem i mailom, nije problem :)

Mnogo za mail, hvala na ponudi.

A da slučajo neko nije video da se kod nas prodaje USB varijanta kabla za T65? Ako jeste nek' javi.

Nazad
Vrh Dno