Šta je novo?

T5400 ili P580

frulica

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
604
Koji su bolji zvucnici,tj. koje da kupim .........creative T5400 ili creative P580

Jos jedan glas za T5400 imam ih odlicni su za te pare

Pogledaj cenu, lepo ce ti se kasti koji su bolji.
Aj da si pitao o zvucnicima razlicitog proizvodjaca, ali isti 🙂

Pozdrav!

koliko su dugacki kablovi na T5400.............pogotovo me zanima duzina kabla zadnjeg satelita ili kako se vec zove........

Kod zadnjih satelita mislim da je 3 m nisam siguran evo sad gledam koliko je dugacak kabel i po slobodoj proceni je toliko mozda je i vise ne znam mrzi me da gledam u luser manual 😀

frulica je napisao(la):
koliko su dugacki kablovi na T5400.............pogotovo me zanima duzina kabla zadnjeg satelita ili kako se vec zove........

Centralni i oba prednja po 2m, zadnji po 5m.

E ovo je super....lepo pitam..lepo mi odgovori neko.....raj!
Hvala

Samo jos jedno pitanje..........gde ima da se kupe t5400 i kolika je cena.......moze na PM ,ako ovo krsi neka pravila ovog foruma...hvala

evo ti link http://www.compland.co.yu/creative/zvucnici.html
imas tu i cenovnik da skines,oni su glavni distributeri za creative,trebalo bi da su najjeftiniji,vidi pa odluci.Pozdrav cheers

frulica je napisao(la):
E ovo je super....lepo pitam..lepo mi odgovori neko.....raj!
Hvala

Nema na cemu. cheers
Reci u kom gradu bi ti kupio(la) zvucnike pa ce ti neko vec odgovoriti. Nije svejedno da li si iz Bg-a,Ns-a,Kg-a itd.
Pozdrav

ivan0705 je napisao(la):
evo ti link http://www.compland.co.yu/creative/zvucnici.html
imas tu i cenovnik da skines,oni su glavni distributeri za creative,trebalo bi da su najjeftiniji,vidi pa odluci.Pozdrav cheers

U njihovom cenovniku nema cene za t5400.
(jer im je cenovnik star par meseci)
Ali u ovom 😉 ima
http://www.pyramid.co.yu/cenovnik.zip

pa i nisi bas mogao da ocekujes nizu cenu od 95 u prodaji. p580 su otprilike kao model 5300 a on nije los tako da ako nemas para uzmi p580 i on ce ti odraditi posao

ma ja sam se malo istripovao............gledao sam neki cenovnik lista i pise 90e..........a kad sam ih nazvao rekli mi neku cenu u dinarima koja kad se preracuna po najacem kursu je 106 e..........stvarno sramota......sad mi je jasno da je realna cena 95 ...............ako nisam diler....a nisam...... :rtfm:

Sad kada sam kupio t5400 imam par pitanja.
Sto mi ne rade zadnji sateliti kad gledam divx i slusam muziku.............'jel to moze da se sredi.....a na testu mi se cuje samo desni zadnji .....ne i levi...hvala
ploca je abit nf7-s

frulica je napisao(la):
Sad kada sam kupio t5400 imam par pitanja.
Sto mi ne rade zadnji sateliti kad gledam divx i slusam muziku.............'jel to moze da se sredi.....a na testu mi se cuje samo desni zadnji .....ne i levi...hvala
ploca je abit nf7-s

Nesto nisi uradio kako treba.

Idi u Nforce control panel.
Speaker setup (tamo gde si nasao test) imas
Speaker setup wizard.
Kad ga zavrsis probaj test.
Ako sve radi idi dalje, ako ne, ponovi ovo sa wizardom.

Probaj mp3/divx u windows media playeru.
A u winampu uradi ovo.

Preferences (CTRL+P)
Plugins
Output
DirectSound ... Configure
Device
pa ukljuci hardware acceleration.

U nforce control panelu u speaker setupu treba da ti bude otkaceno sve sem prvog od gore (dolby(R) surround encoding), bar je meni jedino tako proradilo svih 6 zvucnika
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno