Šta je novo?

T260HD ili ???

pavle93

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
349
E ovako,

Da krenem, imam trenutno 245B sa kojim sam zadovoljan ali mi nesto dunulo da menjam za vece.

Gledao sam i gledao i nekako mi se ovaj T260HD cini kao najbolji model, ali nisam pametan :S:

Mogu da ga uzmem za 350 eura ili obican T260 za 280 eura ili 2693HM za 305

E sad, posto nema puno 26" na trzistu, bicu zahvalan za neki koristan savet oko izbora dal je pametno uopste da menjam i koji da izaberem.

TV ne bi bio na odmet, iako imam tv karticu nije lose biti nezavistan od kompa :).
Video sam na jednom sajtu za ovaj HD da pise da ima DVB?

Hvala

Ja bih menjao samo za neki IPS ili PVA panel. U suprotnom je bacanje novca. Najbolje da ostavis 245B i uzmes npr. HP LP2475W ili jos jedan 245B i stavis ih u dual view. Rad sa 2x24" bi bio mmmm. :)

Poslednja izmena:
Ja nebih nikad veci ali bih dosta kvalitetniji, 24" je i vise nego dovoljno ali kad covjek poludi pa mu dodje da trosi a i sam sam takav ipak bih ganjao neki IPS, PVA model jer je to ipak jaca klasa.

Jel moze neki savet za neki IPS ili PVA model?

Uzeo bih ja jos jedan 245B, ali nazalost ne mogu da ga stavim :( jer je tako uradjeno da ceo zid bude sa stolom i ormarima :( i onda ne moze nista vece od 28"

Poslednja izmena:
Da li jos neko osim mene ima samsung t260hd u kombinaciji sa Ikomom? Imam problem jer od pre 2 nedelje izgubili su mi se svi digitalni kanali i ostalo njih osam, kada god skeniram nadje mi samo 8 tv i 4 radio kanala, to mu dodje samo jedan multiplex. Mislio sam da je nesto do Ikoma medjutim jos jedan lik koji ima sony i dvb-c kaze na kablovskom forumu da on ima preko 100 kanala... Mozda sam nesto zeznuo u podesavanjema, ako moze neko da mi pomogne kako da vratim ceo monitor na fabricko podesavanje nesto kao hard restart bio bi mu veoma zahvalan!

Vrh Dno