Šta je novo?

T-mobile besplatni telefoni !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto pre prodaju Teleom T-Mobileu, to bolje! ;-)

sto pre prodaju Teleom T-Mobileu, to bolje! ;-)

However, there is a catch. According to the script, the deal only applies if you're switching to a family plan.

Sto znaci, post paid. To imamo i mi sada i ovde. Ne bas ove telefone, ali po nasim cenama i ovo kod nas je super.

Jedino sto recimo mi nemamo je u vezi prepaida, da se nudi neki telefon po ceni kliko i kosta ali da se za punu cenu telefona dobije kredit u tom iznosu. Recimo, da ponude telefon od 50 evra i prepaid karticu na kojoj je kredit od 50 evra bez vremenskog ogranicenja trosenja.

A Telekom jeste ;)

Imas neke telefone, ali nemas HD 2 za 1 dinar, a jos ako mozes da uzmes najmanju tarifu kod njih ispadne telefon dzabe :).

Pozdrav!

Da li zna neko da li ovo vazi za T-Mobile u Nemackoj, posto bi tamo mogao da iskombinujem nesto.

Sta je bilo sa ovim? Nikog ne zanima sto moze da zabode besplatan telefon ako ima rodbinu negde?

Gizmor, u pitanju su psotpaid family paketi. Sam naziv mi zvuči kao više vezanih brojeva na jednom (ili više) ugovora. Nema džabe...

Samim tim i vise pretplata, kapiram.
Ja sam mislio nesto ovako. Kazem muzu od sestre da ode da napravi ugovor na najjeftiniju pretplatu. Posto ti je uslov dobijanja dzabe telefona da predjes na family paket sa necega ti predjes sa nekog tamo blabla paketa.

Sve je to bajno jer sam kapirao da se pravi jedan ugovor, a pretplata da bude toliko i toliko, a ja bi pola para za pretplatu slao njima mesecno, ali ako bi se placale dve pretplate onda i nije bas nesto povoljno, nisam razmisljao o tome.

Razmisljao sam ovako, ja sestri da saljem 10-15 evra mesecno u trajanju od godinu dana i dobijem najbolji telefon za najvise 180 evra, ali se komplikuju stvari. Sestra i njen muz su na prepaidu, pitanje je da li bi hteli uopste da prelaze na postpaid.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno