Ovako Speddport W 700V je Acradian/Hitachi chipset i spada u kategoriju stabilnih ISDN rutera. Njegov hardver je istovetan sa mozda popularnijim Alcor [Vodafone] EasyBOX 600 u kome ima podrska za engleski jezik. Konverziju je moguce izvrsiti - doduse sa niz peripetija jer ruter nije baziran na Linuxu i particije u flesh memoriji mu se razlikuju izmedju ova dva modela. Imas o tome na nemackim forumima.
E sad, ti verovatno imas Annex A, odnosno obicnu liniju - ne ISDN i u tom slucaju ruter ne mozes setovati. Medjutim nekim slucajem imam njegov modifikovani firmware za Annex A, ali ti firmware na njemu ne sme biti veci od verzije 3.30, odnosno moze, ali onda ima sijaset komplikacija za konverziju. Inace imam i alat za dekripciju tog firmwarea, pa ako te ne mrzi mozes prevesti interfajs i ponovo zapakovati firmware. Inace ovaj modifikovani firmware ima dodatu opciju za manuelno setovanje VPI i VCI koje tebi prestavlja problem. Imao sam negde i Annex B verziju sa otkljucanim DMZ pride ali ne znam gde mi je - mozda sam cak i izbrisao.
Posalji PM, pa cu ti poslati link. Pozdrav.