Sasa je napisao(la):Za iste te pare, t39 je mnogo bolje opremljen.
T65 sem izgleda, nista drugo ne poseduje.
Mogucnosti su mu na nivou mnogo jeftinijih telefona.
Pozdrav!
petri je napisao(la):Hmm.. ne bih se bas slozio.
Jedino sto nema Bluetooth i IR port ali kome to treba neka kupuje neki drugi telefon anyway.
T39 je malo skuplji od T65 koliko se ja secam
Sasa je napisao(la):Jedino
Pa sta ima za povezivanje, kabl ?![]()
Ma t65 je vise "deciji" telefon, uostalom tako i izgleda.
T39 je pro.
Inace, kod nas je T65 skuplji od T39, makar je tako bilo kad sam ja bio zainteresovan pre oko mesec i nesto jace dana.
Pozdrav!
Sasa je napisao(la):A Nokia i Siemens skoro da ga ne priznaju, pa je jasno zasto ni jedna Nokia nema pomenuti plavi zub.
byMaX je napisao(la):Uh, Sale, bas zbog tog smeka razmisljam da uzmem 6510 na kredit... od ComTrade-a... 1000DM... na 12 rata...
Ima sve - GPRS, Bluetooth, memoriju, wap, wallet, FM radio itd...
I pored svega onaj perverzni smek...
Uh!
FX BRATE,sve je isto s...e!ERIKSON N E proizvodi vise telefone,samo centrale!Softver je isti sa malim dodatcima za t65,od telefona samo "NOKIA"!..........PA.........."SAMSUNG"....................PA...INI.kratkouhi ubica je napisao(la):Ja sam imao t39 sada imam t65.Necu da komentarisem tu bednu razliku izmedju t39 i t65.Moje misljenje je da uzmes t65 iz jednog prostog razloga, t65 ima duplo veci ekran od t39 znaci ne treba ti teleskop da procitas ko te zove....a i donji deo tastature kod t39 ne nepristupacan.
T65 :wave;
drljaca je napisao(la):ZASTO:najmanje se kvare,odnos cena kvalitet
drljaca je napisao(la):ERIKSON N E proizvodi vise telefone,samo centrale!
boom To sto prekida vezu to ovi nasi hakeri "skidaju"eprom od telefona i neznaju sta dalje!!Pa kazu ko ga j....!RADICE!!!Displej prekida zbog "pazovackih"maski koje se rade na tone,i lose maske prekidaju jednu zicicu koja daje struju("objasnjenje" servisera)!!petri je napisao(la):U svedskoj bas dosta ljudi kuka na nokiu (a zanimljivo je da uglavnom nju kupuju), pogotovu na 8310. Servisi su poprilicno puni, a ono sto uglavnom crkava je naravno ekran (nokijina stara boljka) i gasenje telefona u toku razgovora (mada ovo ne moze da se popravi na zalost)
Tako da se ja ne bih bas slozio oko tog odnosa cena/kvalitet, izuzev za 6xxx modele.
Telefoni koji kostaju dosta i jesu precenjeni, ali ipak ima i necega sto stoji iza te cene.
Zlatno pravilo kupovine na zapadu je uvek kupiti predzadnji model jer mu je cena uglavnom ona prava, dok su najnoviji modeli precenjeni bas zato sto su "novitet", pogotovu ako je "samo sto je izaso".
Primera radi, pojacalo koje je kao najnoviji model kostalo oko 2000 DM, ja ga platio oko 360 kad se pojavio njegov naslednik.
E sad, to sto je u (bivsoj?) yugi fora da ti na stolu chuchi neka najnovija budza od telefona, to je druga stvar. Ko to voli, neka plati. Sve kosta, na zalost![]()
drljaca je napisao(la):boom To sto prekida vezu to ovi nasi hakeri "skidaju"eprom od telefona i neznaju sta dalje!!Pa kazu ko ga j....!RADICE!!!Displej prekida zbog "pazovackih"maski koje se rade na tone,i lose maske prekidaju jednu zicicu koja daje struju("objasnjenje" servisera)!!
Potpuno se slazem!Sasa je napisao(la):Za iste te pare, t39 je mnogo bolje opremljen.
T65 sem izgleda, nista drugo ne poseduje.
][V][ATRIX™ je napisao(la):Potpuno se slazem!
Moj ortak ga je juce uzeo, i vec je poceo da mu blokira! Puknes za telefon 250+ € i ono uzmes da igras E maze i on uvek zablokira na istom mestu?FX Ma Erocsoon je firma koja je pukla, ja cenim da ce Siemens da dodje u korak sa Nokijom.
![]()
A to sto cak T29 ima skoro sve kao i T65 za manjeee pare da ne pominjemo.
][V][ATRIX™ je napisao(la):Potpuno se slazem!
Moj ortak ga je juce uzeo, i vec je poceo da mu blokira! Puknes za telefon 250+ € i ono uzmes da igras E maze i on uvek zablokira na istom mestu?FX Ma Erocsoon je firma koja je pukla, ja cenim da ce Siemens da dodje u korak sa Nokijom.
![]()
A to sto cak T29 ima skoro sve kao i T65 za manjeee pare da ne pominjemo.
Ispravka - drzala je !petri je napisao(la):Za firmu koja drzi 40 - 50 % svetskog trzista u mobilnim sistemima tesko da mozes da kazes da je pukla.
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ispravka - drzala je !![]()
Nece to jos dugo, vec je pocela da im opada popularnost, delovi se teze nalaze, da ne pricham sto im je glavna boljka hibrid! (bar koliko znam kod nas)
Pa sta mislite da je firma koja ulazi u korporaciju sa drugom ili je ta druga kupuje u usponu i krstaskom pohodu na globalno trziste?
Setite se samo Quantuma, 3dFx-a, Dell-a.......
ovo sto imamo je poslednja serija eriksona.... sem ako se ne budu zvali Sony i u veeeelikoj zagradi Ericsoon...![]()
NHF
petri je napisao(la):A sto se tice hibrida, ovde u svedskoj ljudi nemaju takve probleme sa Ericsson telefonima.
Pozdrav :wave;
boggyman je napisao(la):pa mozda zato sto telefoni nisu "otkljucavani" i sl...
petri je napisao(la):E, tu vec dolazimo do one nase "oteto - prokleto"
Niko ne tera narod da sanira niti da kupuje saniranu robu. I to zadovoljstvo nazalost kosta jer je pitanje sta se sa tim telefonima radi. Mislis da si jeftinije proso, a ustvari si skuplje proso. Evo opet jedne nase: "sirotinja dva puta placa"
Mada ipak mislim da jedno otkljucavanje ne moze da mu pojede hibrid, znaci meni ce komp najverovatnije da crkne ako mu update-ujem bios???
Pozdrav :wave;
boggyman je napisao(la):pa nisam mislio na to ...
npr: jedan drugar je svojevremeno kupio Siemens S35 u Nemackoj, znaci nov fon, sa garancijom, nekodiran
ovde ga je koristio nekih 2 meseca i baterija mu je trajala oko nedelju dana...
a onda ga je genijalac ostavio na stolu u kaficu i j*** ga.:wave;
LM onda je opet kupio S35 samo ovde u prodavnici i tada mu je baterija u najboljem slucju trajala 2-3 danaFX
baterije su bile istog kapaciteta i niko nije mogao da smisli dovoljno pametan razlog ovome osim toga sto je ovaj fon otkljucan a onaj nije bio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari