Šta je novo?

system32k.sys BSOD

Dragoni

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
630
poceo je povremeno da mi se javlja plavi ekran smrti sa ovom greskom "system32k.sys" . U kompjuteru imam i XP i Vistu, instalirane na dva harda. Skenirao sam kmpjuter jer sam prvo pomislio na virus, ali nista nije nasao, koristim nod32. Jel imao neko ovaj problem do sada?

meni lici na virus ... ako izguglas system32k.sys videces da taj fajl ne postoji u windowsu....da udjes u safe mode pa ga move-nujes na neko mesto pa vidi kako ce se ponasati komp?

meni lici na virus ... ako izguglas system32k.sys videces da taj fajl ne postoji u windowsu....da udjes u safe mode pa ga move-nujes na neko mesto pa vidi kako ce se ponasati komp?

pa nod32 je sve pregledao i nista
nasao sam negde neka objasnjenja na engleskom ali nisam bas razumeo najbolje. tamo pisu nesto o hardveru ali...
na internetu mi je komp kada se javlja problem, upaljena 2 browsera, uTorrent pichi... mada mi nelogicno da to ima neke veze sa internetom.

probacu da izbrisem ....

Imam slicnih problema, nekad mi se ekran "zamrzne", a nekad izbaci plavi ekran (nekad bude ovaj system32.sys, a neka i neki drugi fajl)! Komp jeste stariji, ali ja sumnjam na Win ili neki sukob drajvera/hardvera (ovo je pocelo da mi se desava odkada sam ubacio Live 5.1 karticu). Naime, slicne restarte sam imao i ranije, nakon nekih updatea, a kasnije ne. Vise puta sam vracao I,mage C particije, a sada cu da uradim clean install WinXPSP3.

Imam slicnih problema, nekad mi se ekran "zamrzne", a nekad izbaci plavi ekran (nekad bude ovaj system32.sys, a neka i neki drugi fajl)! Komp jeste stariji, ali ja sumnjam na Win ili neki sukob drajvera/hardvera (ovo je pocelo da mi se desava odkada sam ubacio Live 5.1 karticu). Naime, slicne restarte sam imao i ranije, nakon nekih updatea, a kasnije ne. Vise puta sam vracao I,mage C particije, a sada cu da uradim clean install WinXPSP3.

I ja sam nabavio win xp sa sp3, da nadjem malo vise vremena pa cu da ga instaliram, ali da napomenem da mi se to desava u kompjuteru koji ima 2 win-a. na jednom hardu je win xp sp2 a na drugom vista sp1. I u oba win-a mi izlazi BSOD sa ovom porukom kao iz naslova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno