Šta je novo?

System Volume Information

• Začetnik teme Začetnik teme rosta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rosta

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
620
Primetio sam, da je hidden direktorijum gore pomenutog naziva, na C particiji 950 Mb, a na D oko 540 Mb. E sad, problem je u tome sto mi je C particija 4 giga, a D 12 giga. Pa ja sad pitam. Sta predstavlja taj dir., nije li malo prevelik, i koje on to restore podatke sadrzi i moze li se to nekako smanjiti?

Hvala u napred svakome ko se potrudi da mi objasni i pomogne.

koristi windows-ov disk cleanup da bi očistio sve osim poslednjeg restore point-a.
možeš da ograničiš koliko mesta sme da ti zauzme system restore:
desni klik na my computer, properties, kartica system restore.
preporučujem ti da potpuno isključiš system restore na onom disku koji ti nije sistemski (predpostavljam da je to kod tebe D: disk).

Ako već nećeš da ga isključiš svedi ga na minimum.

Ma iskljucuj bre Windows Restore ... to je bar meni totalno bezveze .. ako nesto zeznem ... lakse mi je da reinstaliram Windows 🙂

ali to sam ja jel ...

Inace stvarno to mnooogo zauzima .. drugar koji stalno nesto njaka je imao 10 GB restore ... uzhas... takodje ISKLJUCI HIBERNATION opciju jer to zaouzima prostora na disku koliko imas rama ... i to je default ukljuceno ... bezveze ... takodje idi u c:\Documents and Settings\<tvoj user name>\Local Settings\Temp i obrisi sve u njemu. Ako ga ne vidis ukljuci ga iz explorera Folder Options pa tamo imas negde show hidden files or folders ... i resen posao .. ako imas 256 MB rama onda eto tebi 1+ GB slobobodno.. uzivancija 🙂

Nazad
Vrh Dno