Šta je novo?

System shut down

bez_nika

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2004
Poena
319
Neznam dali sam u pravoj sobi ali mi treba pomoc.
Kad se konektujem na net pojavi mi se prozor system shut down i poslje jednog minuta mi se restartuje kompjuter
D:\WINDOWS\system32\Isass.exe' terminated unexpectedly with status code
-1073741819. The system will now shut down and restart

Koristi malo search, pricali smo o tome (i pogresio si sobu).

I updateuj malo sistem, tome i sluzi Windows Update.

a ako ti se ta komanda pojavi dok budes skidao tool udji u command prompt i kucaj : shutdown -a (to ce zaustaviti odbrojavanje), i onda resetuj komp i pokreni removal tool.

Zoni, jeste virus. Nemam pojma shta si hteo ovime da kazesh...

mitnick, ne mora da bude virus.

ja sam pre neki dan instalirao cist win2003 i posle nekog vremena provedenog na netu (bez koriscenja internet explorera), dobio sam ovu poruku da ce komp da mi se ugasi za 60 sekundi.

Bunto, ako koristis xp, instaliraj sp2. ako koristis internet explorer, batali to djubre i predji na operu. instaliraj i spyware removal programcice, kao i neki dobar firewall.

operic je napisao(la):
mitnick, ne mora da bude virus.

ja sam pre neki dan instalirao cist win2003 i posle nekog vremena provedenog na netu (bez koriscenja internet explorera), dobio sam ovu poruku da ce komp da mi se ugasi za 60 sekundi.
Sta si ovim hteo da kazes? Ko ti kaze da nisi nista navukao za to vreme na net-u?

Pozdrav!

nemoj da mi izvrces reci!

ja nisam rekao da mi nista nije uletelo zato sto sam imao kaspersky koji me je stitio, vec da sam se posle ovog restartovanja iskenirao sa najnovijim definicijama i da mi nista nije nasao.

poenta je da uzrok restartovanju ne mora da bude virus, vec nezakrpljeni xp.

Pa dva posta ranije si na moje pitanje "Ko ti kaze da nisi nista navukao za to vreme na net-u?" dao odgovor "kaspersky", ako se ne varam. Kako ti onda izvrcem reci? Takodje, ko ti kaze da ako skines najnovije definicije virusa, za kasperski recimo, nemas virus, trojanca ili nesto trece?

Pozdrav!

Ljudi zar je bitno da li je virus ili ne. Decku treba pomoc a ne informacija da li je to virus? Ocigledno da je nesto, crvic, virus, trojanac... ko ce ga znati.

Virus, sinak.Koliko puta da ponovimo?

@wolfman: Da je virus vjerovatno bi ga KAV nasao a nije.
Moram da napomenem da mi se to desilo na svjezoj instalaciji bez ikakvih ubacenih programa i to se desilo pri prvom kacenju na net.

Ama bre, sasser, msblast itd. su crvi koji su se lako kacili na nezakrpljeni xp, 2k3, 2k cim se nakacite na net, bez obzira imate li av.
Fasovali ste nesto od toga, a ovu pricu smo prezvakali milion puta 🙂

Nazad
Vrh Dno