Šta je novo?

System Restore

• Začetnik teme Začetnik teme Stefan 93
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Stefan 93

Guest
Zdravo svima.
Da li treba System Restore da bude isključen pošto se tu smešta gomila virusa (negde sam pročitao) ili uključen jer mnogi programi za čišćenje registra i slični baš preko toga prave kopije ako nešto zeznu?

Meni je recimo ukljucen i spasao me je nebrojano puta. Ali jednom u dve nedelje ocistim restore point folder. Tu ostane jedino poslednji restore point.

f_restorem_9f9296e.jpg

i moja preporuka da ostane ukljucen mozda ti nece zatrebati ali nikad se ne zna ovako i ako dodje do nekog s....a uvek mozes da se odradi Sistem restore....🙂

Pomaze samo kod manjih problema, nikakav ozbiljniji problem ne resava. Preporucujem iskljucivanje, radi rasterecenja sistema.

Pomaze samo kod manjih problema, nikakav ozbiljniji problem ne resava. Preporucujem iskljucivanje, radi rasterecenja sistema.

Bas tako.System restore non stop nagleda i pravi system restore point.Logikom gledaj stvari.
Ukljucen-zauzima ti prostor bezveze (mada kao sto je rekao kolega iz gornjeg posta mozes da brises rucno)ukljucen ti je njegov servis trosi i rama.Koliko toliko ti usporava pc
Iskljucis-Vise rama ,mesta bez zauzetih servisa i malo brzi pc.
Mada ako instaliras redovno svakojakve gluposti ostavi ga ukljucen.
System restore ti je vracanje systema na stanje u kakvom je bio pre nego sto ti je poceo da brljavi ali kao sto rece covek Pomaze samo kod manjih problema, nikakav ozbiljniji problem ne resava:smash:.Niti vraca viruse ili ako je obrisan neki system file INACE ODGOVOR NA TVOJE PITANJE JE :wall: DA!!!!!!Ako ti je ukljuceno na obe particije imas folder syste restore na c i na d.I stoje virusi unutra zavlace se.Nekad ne moze da se obrise ni av pa ni kasperskym pa moras rucno iz dosa.MOJA PREPORUKA TI JE DA ISKLjUCIS.Nadams e da sam ti pomogao.Pozz:type:

Rešava probleme vezane za brljanje registry-ja i vrlo je koristan. Rešio mi je gomilu problema do sada.

Pojedini virusi zloupotrebljavaju System Restore i u tom slučaju ga moraš isključiti.

Zna li neko dobru alternativu za system restore,da radi isti posao ali po mogutstvu da zauzima manje prostora i da je malo stabilniji od windows-ovog?

Probaj Norton GoBack 4, dobro je radio kada sam ga isprobavao prije par godina. Nema novije verzije, ubacili su ga u SystemWorks Premium kao Save and Restore (to nisam probao).

Što je toliki problem prostor koji SR zauzima? Niko nije probao da podesi količinu raspoloživih mb za restore pointe? 🙂 Ko je opterećen bekapovanjem sigurno mu nije teško da pravi image sistemske particije nekim od programa. A što se tiče virusa u SR, pa s vremena na vreme ga isključite, skenirate sve diskove i uključite opet.

Nazad
Vrh Dno