Šta je novo?

System Restore vs. Norton GoBack

Nexus76

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
304
Sta je bolje, sta trosi manje resurse, manje trazi prostora na hardu?
Na primer za xp sp2, goback 4.0
:guitar:

Jel mislis na windows system restore ? tesko on moze da ti pomogne kod ozbiljnijeg problema ... preporucujem ghost , a mozes namestiti da ti backup stane na cd

Da, windows sys. restore.
Ali kako na CD nekoliko gigabajta? Ili mislis po instalisanju sistema kad jos nije toliko?
Inace, pitanje je vise vezano za GoBack, koji nudi mogucnost vracanja u prethodno stanje jos pri boot-u, a nije losa ni opcija 'safetry'...

potrazi malo po forumu , ima uputstvo za ghhost detaljno . inace on kompresuje na oko1/3 tako da ako imas do 2 Gb to ce da ti stane na cd . Ighost vraca image celog operativnog sistema , i u slucaju da vec nemozes da udes u isti ..

ok, pogledacu, hvala

siki je napisao(la):
Jel mislis na windows system restore ? tesko on moze da ti pomogne kod ozbiljnijeg problema ... preporucujem ghost , a mozes namestiti da ti backup stane na cd

A sta ces da radis kod sitnijeg problema koji ne mozes rucno da resis? Uvek ces da vracas backup preko Norton Ghosta ??? taj backup bi morao da radis na svakih par dana ukoliko hoces da sistem uvek vratis u neko ne mnogo 'bajato' stanje 🙂

Radi se o dve veoma mocne alatke, windows restore me je nekoliko puta spasio a vidim da je GoBack hvaljen na sva usta od Norton-a....mada ga licno nisam probao.

Backup je naravno pozeljan i treba ga sto cesce raditi ali ponekad postoje i jednostavniji nacini da se rese problemi.

mmisic je napisao(la):
A sta ces da radis kod sitnijeg problema koji ne mozes rucno da resis? Uvek ces da vracas backup preko Norton Ghosta ??? taj backup bi morao da radis na svakih par dana ukoliko hoces da sistem uvek vratis u neko ne mnogo 'bajato' stanje 🙂

Radi se o dve veoma mocne alatke, windows restore me je nekoliko puta spasio a vidim da je GoBack hvaljen na sva usta od Norton-a....mada ga licno nisam probao.

Backup je naravno pozeljan i treba ga sto cesce raditi ali ponekad postoje i jednostavniji nacini da se rese problemi.

Da, to odslikava moje vidjenje stvari, zato u pitanju i trazim komentare na goback i win. system restore. Nekoliko puta je i mene spasio system restore, ali mi se zadnji put desilo da je prosto odbio poslusnost, (otvori se beli ekran umesto system restore prozora) nesto je gadno puklo u windowsu, pa kako je ionako bio zreo za reinstalaciju to sam i uradio. A pitanje sam postavio jer sam system restore ovog puta iskljucio a oslonio se na nortonov goback, pa reko' da ipak vidim da li ima nekog sa iskustvom u tome...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno