Šta je novo?

system mechanic

saddamnsliman

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Zilog Z80
GPU
Ferranti ULA 9000
Pristup internetu
  1. Modemska 56k veza
Imam stari system mechanic (mislim da je 4 nesto i ocu da predjem na novi tj 6. Posto vidim da ovaj ima mnogo user frendli ocija (koje ja inace ne volim) i dosta wizarda interesuju me iskustva sa ovim programom. Napomena imam vec intaliranu zastitu (ad-aware,Kaspersky,Zone alarm).Poydrav svima i hvala unapred!!

Ja ga koristim i sasvim je dobar.U sustini i ne moras da koristis druge opcije sem onih koje dobijes na prvoj strani kada ti se upali.On ti automatski skenira komp i kaze ti sta da startujes kako bi optimizovao svoj kompjuter.Pomaze dosta.Jedino ga nemoj koristiti za defragmentaciju HDDova, za to koristi Diskeeper, nema boljeg od njega.Sto se System Mechanica tice, ne moze da natera tvoj kompjuter da radi 20% brze od najbrezeg sto tvoj komp moze da dostigne, ali moze da ga ocisti i sredi tako da radi u full brzini 😉.

Poslednja izmena:
Ja sam na 6.0u verziji cini mi se i dobro radi.Sto se tice prethodnih verzija, koristio sam gotovo sve, pocev od 6.0a (je l' to postojalo?) ili tako nesto.Nije mi se desavalo da se baguje.Mozda jednom ili dva puta, ali nedovoljno da kazem da je los za gotovo vise od godinu dana koriscenja ili koliko vec.Seljacka masina, seljacki Windows pa i seljacki programi za ciscenje dobro odradjuju posao, sta znam :d .Uglavnom, meni sve sasvim fino radi, od sredjivanja registry-ja (mada za ovo uglavnom koristim Registry Mechanic) pa do defragmentacije HDD-a (za ovo ipak koristim Diskeeper, bolji je).Sve izmedju radi super.Znam da sam u vise navratao uspeo da povratim malo svoj kompjuter iz mrtvih nakon Registry Mechanic + Diskeeper + System Mechanic.E sad, zasto na dosta kompjutera baguje i pravi probleme, zaista ne znam.Ja nisam imao losih iskustava.

moje iskustvo kaze sledece...

koristim sys mech od verzije 3 pa nadalje. 3,4,5 su me lepo sluzile, dok 6 lepo radi na kompu iz potpisa, ali me na laptopu *****ava gadno. inace ima jako mnogo opcija koje su me smarale , pa sam se vratio na verziju5. sve mi sa njim super radi. inace nije lose probati i tune up utillities 2006. meni rade jeko lepo. pozdrav svima:smash:

Nazad
Vrh Dno