Šta je novo?

System mechanic 7 problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
935
Dobio sam od prijatelja instalaciju system mechanic pro 7.1.8 sa crackom.
Naravno odmah sam ga instlirao i crackovao i time ga registrovao medjutim napravio sam zez i kada mi je izasla ikonica i pitan sam da li zelim da ga apdejtujem ja sam potvrdio.
Nakon nekog vremena mi je izasla poruka licence disabled i ispod toga username i seral koje sam upisao i trazeno mi je da ukucam pravi broj.
Probao sam da deinstaliram program, pa da ga ponovo instaliram ali mi je svaki put prilikom pokretanja instalacije izlazila ta poruka i nije mi bila dozvoljena nova instalacija.
Zbog toga sam preko regedit-HKEY Current user izbrisao iz registry baze sve sto ima veze sa iolom i system mechanicom, ali mi je i nakon toga izlazila poruka i nije mi dozvoljena instalacija.
Na kraju sam uradio reinstalaciju celog OS (naravno ne zbog toga) tako sto sam instalirao XP SP2 iz pocetka (obrisao sve particije pa ih napravio ponovo i formatirao sve napravljene particije). Nakon toga sam ponovo instalirao sve programe koji mi trebaju, i kada sam probao da instaliram system mechanic pogadjajte sta se desilo - ponovo mi je izasla ona poruka (licence blocked) i nije mi dozvoljena instalacija SM.
Da zakljucim - SM 7 mi bas i nije nesto preko potreban jer ima i drugih programa, ali me stvarno zivo interesuje, gde je sve to moglo da bude zapamceno kada bi (bar po mom misljenju) nakon kompletene reinstalacije svi podaci trebali da budu obrisani i samim tim bi i to trebalo da nestane. Trebalo bi da je kompletna registry baza od prethodnog windowsa da bude izbrisana. Ili mozda gresim?!
U svakom slucaju gresio ili bio u pravu, pls kako da se resim te poruke da mi vise ne izlazi!!!

Izvini druze, na ovom forumu je zabranjeno diskutovanje o bilo kakvoj vrsti piraterije, nacinima crackovanja software-a i sl...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno