Šta je novo?

System Mechanic 6 Professional

• Začetnik teme Začetnik teme Gorpet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gorpet

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2005
Poena
620
Kakva su Vam iskustva sa ovim paketom?

Hoce da se baguje i to podosta. Dok nesto radi, jednostavno se zakuca na pocetku posla i ne mozes mu nista sem da ga ubijes u tasku.

Uninstal vrlo brzo po instalaciji. Previse uzima pod svoje kontrolu nad sistemom ne pitajuci nista (a to sto radi ne radi bas sjajno). Tako da, nazad na 5.5...

upravo ga isprobavam updaetovao do 6.0l ali i dalje se prilicno buguje, mislim da cu da ga uninstal, ima dosta korisnih alatki ali kao shto rece leksa dosta uzima pod svoju kontrolu. Ima jedan alat koji sam samo na kratko probao (Systerac XP Tools 3.1) , dosta korisnih stvari isto kao sys mechanich, ali cini mi se da nema bugova.

Meni je nepopravljivo ske*jao sistem sa registry compact-om... Morao sam da vracam backup

Hvala svima!

Vracam se na verziju 5.5 jer posle iskustva sa bagovima u verziji 6 potvrdjuje se ona stara deviza da najnovije retko biva i najbolje.
(Strpljen = spashen)

Meni je radio lepo, ali sam morao zbog drugih stvari da reinstaliram sistem, a kako vidim da se dosta ljudi žali na isti neću ga ni stavljati.

Nedavno sam radio reinstalaciju sistema , i nakon nekog vremena , rekoh malo da "procistim" komp :bottle:
Koristio sam Registry first aid , CleanCenter i WinASO RegDefrag :wall:
Ne znam tacno koji od pomenutih mi je "sredio" sistem , pa sam nekoliko programa morao ponovo da instaliram, a za GTA San Andreas moracu ponovo da reinstaliram Win :crash:
Jednostavno , nakon ovoga mislim da nikakve "klinere" vise necu koristiti, jer mi je mnogo lakse da reinstaliram Win na svakih 6 meseci , nego ovako neplanirano 😡

Windows Registry Repair Pro.Sve ostalo ne probaj bolje jer sam probao i uvideo da jedino ovaj(a pogotovo kad mu se cekiraju 2 zadnje opcije) odradjuje posao solidn😵vi ostali secu registre kao repu.Mozes misliti da kada ispravan registar vide kao prazan...pihhhhh..pofrchu mi cesto i bluetooth .Obzirom da mi je sistem tezak 30 giga,po nekad pustam ovaj i on je na visini zadatka...ove druge vishe ne stavljam u sistem i ne eksperimentishem

Cini mi se da je sestica imala vise opcija, sad sam na 5.5

ja vam ponovo savetujem probajte Systerac XP Tools 3.1, odlican prog !!!

Imas strava avatar! Satja Sai ?
Mi od preko 3 banke smo rasli na "stazama" ,galaktici,blejkovoj sedmorci,ratu zvezda.🙂/pa eto i avatara ali malo novije dobi-SIT.
A za sve te programe vazi samo da imaju snimanje ..pa onda ako zabrljas a nije total damage onda vratish...

Nazad
Vrh Dno