Desava mi se da recimo kada igram neku igru koja nije zahtevna i trosi recimo 10-20% procesora (kao sto su counter-strike ili warcraft), posle recimo pola sata, pocne da mi strasno usporeno radi, secka, opada fps i nisam znao do cega je...obicno sam resetovao komp i onda je opet radilo normalno neko vreme. Onda sam primetio da kada pocne da secka i brzo minimizujem igru, u task manageru mi prikazuje da je procesor zauzet 90-100 procenata, a od toga 95% ide na system idle proces, a 5% na tu igru
Citao sam cemu sluzi system idle process, kao sto mu i ime kaze, ali se kod mene on ukljucuje cak i kada nesto radim na kompu, pre mi se to nije desavalo, ne znam kako da ispravim a mrzi me da reinstaliram windows ako ne moram
A ista ta igra, dok system idle process jos ne poludi, opterecuje procesor oko 10-15%
imam:
P4 2.8GHz
1024MB rama
Gforce 7600GT
Windows XP SP2
Citao sam cemu sluzi system idle process, kao sto mu i ime kaze, ali se kod mene on ukljucuje cak i kada nesto radim na kompu, pre mi se to nije desavalo, ne znam kako da ispravim a mrzi me da reinstaliram windows ako ne moram
A ista ta igra, dok system idle process jos ne poludi, opterecuje procesor oko 10-15%
imam:
P4 2.8GHz
1024MB rama
Gforce 7600GT
Windows XP SP2