Šta je novo?

System configuration utility

• Začetnik teme Začetnik teme Jurke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jurke

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2005
Poena
650
Molim da mi neko objasni o cemu se ovde radi?
Posle instaliranja extenzija u FF, pojavio mi se u start up-u ovaj "dumprep 0-k".
Nisam ga ranije imao, a ne znam na cega se odnosi niti mogu da ga pronadjem. Vidim samo da se sistem sporije podize od kako je on u start up-u. Treba li da ga potpuno uklonim ili je dovoljno da se samo iskljuci?
Hvala unapred.

Prilozi

• 3.webp
    3.webp
    45.6 KB · Pregleda: 83
Sistem ti se sigurno ne podize sporije zbog toga, vidis da nije ni cekirano da se startuje 😉
A sluzi valjda za to da ako se skrsi operativni sistem, zapise odredjene informacije iz memorije pomocu kojih bi neko mnogo pametan mogao da skonta sta se desilo 😀 Idi u control panel -> system -> advanced -> start up and recovery -> write debugging information -> none, ako ti smeta 🙂

Sistem ti se sigurno ne podize sporije zbog toga, vidis da nije ni cekirano da se startuje
A sluzi valjda za to da ako se skrsi operativni sistem, zapise odredjene informacije iz memorije pomocu kojih bi neko mnogo pametan mogao da skonta sta se desilo

Pa ja sam ga odcekirao, cisto da vidim o cemu se radi

Ako za TO sluzi, ne znam zasto ga onda ranije nisam imao....
Cekiracu ga ponovo, pa cu traziti dalje.
AV-i i adware-ovi nisu nasli nista, kao ni Registry mechanic i TuneUp, pa ostaje da ovako rucno pronadjem sta mi je to usporilo dizanje sietema.

Ma to ti se stvorilo jer ti se verovatno bio prethodno skrshio sistem, nishta se nece desiti ako iskljuchish to... Samo ce se pojaviti ako ti se opet skrshi sistem...

DjoleNS je napisao(la):
Ma to ti se stvorilo jer ti se verovatno bio prethodno skrshio sistem, nishta se nece desiti ako iskljuchish to... Samo ce se pojaviti ako ti se opet skrshi sistem...

Ma jok, nije se skrsio, ali se plasim da se zbog ovoga ne skrsi. Radio je savrseno do sada, jedino se malo sporije podize od kada je ovo prisutno, ali kasnije nemam nikakvih problema, sve radi savrseno.

Nazad
Vrh Dno