Šta je novo?

sysprep

• Začetnik teme Začetnik teme staxm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

staxm

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
619
sysprep brise podesavanja difoltnog usera....jel mora?

pravim imidz radne stanice koje kasnije koriste vise korisnika na platformi difoltnog usera ciji profil uzimaju prilikom prvog logovanja na sistem...podesim sve lepo kako mi treba,medjutim sysprep posle pokretanja brise i pravi kao difoltna windows setovanja difoltnog usera 😡

iskopiraj profil korisnika koji je ulogovan u default user profil-skriven je (i podesi odgovarajuce dozvole) pre sysprepa

Poslednja izmena:
to je sve uradjeno pre sysprepa i on to posle obrise,tj. postavi difolt setovanja windows

Postavi ta podesavanja u all users.

Poz

problem je bio u tome sto sam sva podesavanja radio u nekom trecem user-u i taj profil kopirao u difolt usera,a administrator je imao tamo neki profil koji je povukao iz profila startnog difolt usera svezeg instaliarnog OS,tako da kada pokrenem sysprep iz admin naloga on gazi difolt sa njegovim postavkama....ovo ovde nema veze sa "all users",jer korisnici prilikom prvog logovanja povlace profil difolt korisnika....na kraju sam izbrisao admina da se ikada logovao na racunarima,ulogovao se sa njim ponovo da povuce podesavanja novog kreiranog difolt usera i uradio sysprep i novi sitem se podigao sa mojim setovanjima difolt usera....zakljucio sam da sysprep,osim sto resretuje SID i ostalo,prilikom rada gazi difolt usera sa profilom admina,brise admina da se ikada logovao i ostale stvari,resetuje ili gasi racunar itd......mozda ce ovo nekada nekom pomoci

hvala svima i pozdrav

Poslednja izmena:
Sada sam ponovo gledao na symantec-ovom sajtu, i u pravu si za default user-a. Lupio sam ovo za all users. Nego mi nije bilo jasno kako ne radi pa sam pomislio mozda je ovo drugo :wall: Magarac :d

By the way, razjasnjenje stvarno moze da koristi nekome.

Poz

Nazad
Vrh Dno