Frost je napisao(la):Moj ortak prodaje ... 232 evra 3 god garancije ..
gx-x je napisao(la):trebaju ti dve horizontalne crne linije ispod kojih gledas u ekran ?!
Te dve crte ćeš videti 2 dana, a posle toga ćeš zaboraviti na njih i uživati u slici koji ovaj monitor pruža. Oštar je i u HDTV rezolucijama, tako da mogu sa uživanjem da gledam HD DVD-ove.gx-x je napisao(la):trebaju ti dve horizontalne crne linije ispod kojih gledas u ekran ?!
g00die je napisao(la):imas bolji monitor od ovog?
Zekaleon je napisao(la):Pa Samsung NF modeli i imaju mitsubishijevu diamondtron katodnu cev a ne sony trinitron.Znam ljude koji imaju 757nf i postoje te dve linije ,ali meni koji sam dosao sa strane uopste ne smetaju,njima koji to gledaju svakog dana,sigurno jos manje.Ja bih uzeo taj 959NF.
Za ovo ti je vec neko rekao da nisi u pravusamsung MB sa diamond cevkom
Za ovo ti ja kazem da nisi u pravu (nize rezolucije+refresh rate-ovi)nije nista losiji od trinitron cevi
grdno se varash.... SVI NFovi imaju DiamondTron cevke...gx-x je napisao(la):ma nemoj ?! 757nf ima diamondtron, ali 959nf ima sony trinitron cev.
g00die je napisao(la):a ima li gde da se kupi :wall:
iiyama
Vision Master Pro 454
ili
Sony A420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari