Šta je novo?

SyncMaster 765MB

Ako se ne varam 765MB je isto sto i DFX...
U principu, to je dobra kupovina za te pare.

SAMSUNG je pravi shit barem ono sto se prodaje kod nas !
Zaobidji ga u sirokom luku posebno taj model koji nema ravnu cev vec je to samsungov trik !
Uzni neki LG mnogo je bolji od samsunga .

PitBull je napisao(la):
Zaobidji ga u sirokom luku posebno taj model koji nema ravnu cev vec je to samsungov trik !
aj malo pojasni ovo.

Pa najbolje ces videti o cemu covek prica kada budes pogledao jedan ravan LG i jedan Samsung iz MB ili DFX serije -pre neki dan sam kod sestre na poslu video LG-jevu 17-icu(zaboravio sam model) i veruj mi slika je neuporedivo bolja nego na bilo kojem MB/DFX Samsungu

URGH! je napisao(la):
Pa najbolje ces videti o cemu covek prica kada budes pogledao jedan ravan LG i jedan Samsung iz MB ili DFX serije -pre neki dan sam kod sestre na poslu video LG-jevu 17-icu(zaboravio sam model) i veruj mi slika je neuporedivo bolja nego na bilo kojem MB/DFX Samsungu
to nije ono sto sam hteo da bude pojasnjeno, al' tnx anyway. ;)

Zadovoljan sam za Samsung 765Mb Max rez 1600x1200@60Hz.

pre par dana sam pazarip jedan 765mb i cinimi se da kad se bolje zagleda, na ekranu je mnogo izrazenija mreza neko god drugih modela.
neznam da li je to do primerka ili je kod svakog tako.

PitBull je napisao(la):
SAMSUNG 765MB nema uopste ravnu ceve vec poluravnu sa ravnim staklom ispred .
poluravnu a? sta je to, negde izmedju ravnog i neravnog jel? :D
al' da ne bi ja ponavljao nesto sto sam vec rekao x puta evo ti jedan zanimljiv link:
http://www.sony.com.sg/asianit/support/monitor/mfdtttour.html
dakle i sony fd trinitron je "poluravan" sa ravnim staklom "ispred". eto, u buduce bar mozes da savetetujes ljude da izbegavaju i dfx i fdt zato sto su to samsungovi i sonyjevi trikovi. ;)

E brate ne kupujte ovo DJUBRE(samsung sync master 755dfx) dva dana posle nego sto sam ga kupio poceo je da drhce ko traktor u sva cetiri ugla, ali ni to nije bilo dosta nego mi se jos i pojavila bela crta na sred ekrana pa posle te jedne jos DVE i na kraju da mi zabiberi zivce (dok ga ne budem izlupao) poceo je da duplira sliku.ZATO NE KUPUJTE GA NIKAKO JER JE DJUBRE I OBICNA KANTA!!!!

Tebi je pao los primerak ne mora da znaci da je zbog toga ******
ima ga moj drugar i super mu radi

Cika Deja je napisao(la):
Tebi je pao los primerak ne mora da znaci da je zbog toga *******ima ga moj drugar i super mu radi
Ma pogledaj moj odgovor u temi "monitor mi riknjava" pa ces da vidis u cemu je problem.
Ja sam tek veceras provalio i mislio sam da je do monitora ali prevario sam se...

Ja ti preporučujem Hansol 720P.
Ima dosta dobru sliku za njegovu cenu.
Možes za vrlo malu doplatu da uzmes 19" (920P).

Nazad
Vrh Dno