Dabar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.01.2001
- Poena
- 619
Danas sam probao navedeni firewall v.5.5 i čini mi se da lepo radi jer je veoma brzo blokirao nekoliko upada, pri čemu dobijam osnovne podatke o napadaču. Jednostavan je za korišćenje. Voleo bih da čujem vaše mišljenje ako ste ga koristili. Probao sam Outpost pa savetima sa foruma i nemam zamerki, ali mi se čini da i Sygate dobro radi. Probao sam ga po savetu BUG časopisa koji su ga svrstali u jedan od programa godine.
Kad smo kod Firewallova, zanima me da li treba dozvoliti "Generic Host Process for Win 32 Services" da pristupi netu? Nisam neki poznavalac, ali me zanima čemu služi taj servis za koji svaki firewall traži dozvolu?
Tu su još i "NT Kernel & System", "LSA Shell(export version)" koji čekaju za dozvolu. Šta sa njima učiniti? Ovo sam davno hteo da priupitam i sad mi je prekipelo. 🙂
Kad smo kod Firewallova, zanima me da li treba dozvoliti "Generic Host Process for Win 32 Services" da pristupi netu? Nisam neki poznavalac, ali me zanima čemu služi taj servis za koji svaki firewall traži dozvolu?
Tu su još i "NT Kernel & System", "LSA Shell(export version)" koji čekaju za dozvolu. Šta sa njima učiniti? Ovo sam davno hteo da priupitam i sad mi je prekipelo. 🙂