Šta je novo?

Syberia 2

Moracu da pozurim nisam ni prvi deo zavrsio!! :)

Pa, bio bi i red da naprave nastavak posto se igra zavrsava prilicno glupo. Igra nije losa ali mi smeta mnogo zagonetki "mehanickog" tipa: povuces polugu, nadjes kljuc, onaj voz navijas sto puta - mogli su bas nesto bolje da smisle. Muzika otkida - narocito himna bivseg SSSR odnosno sadasnja ruska himna.

Ja sam tek pre dve nedelje zavrsio igru.I jedva cekam nastavak posto sam veliko ljubitelj avantura.Nadam se da ce se uskoro pojaviti i novi Broken Sword.

Minja je napisao(la):
Pa, bio bi i red da naprave nastavak posto se igra zavrsava prilicno glupo. Igra nije losa ali mi smeta mnogo zagonetki "mehanickog" tipa: povuces polugu, nadjes kljuc, onaj voz navijas sto puta - mogli su bas nesto bolje da smisle. Muzika otkida - narocito himna bivseg SSSR odnosno sadasnja ruska himna.
Pa dobro, ipak se cela ideja igre zasniva na igrackama na navijanje tako da nije ni moglo drugacije. Mene je pre svega originalnost igre odusevila. Moja zamerka se odnosi na duzinu, tj bila je suvise kratka, a dosla je na 2 CD-a…

Igra je napravljena u komadu, pa su je podelili na dva dela.Tako pise na zvanicnom sajtu.

Vrh Dno