Šta fali Black Mirroru? (osim boljeg glavnog glumca :d)Alex je napisao(la):E konacno da dodje neka dobra avantura posle Broken Sword-a.
nIce Cream je napisao(la):Nista nece nadmasiti Monkey Island... Po meni je syberia dosadna, ali sta da se radi kada slabo izlaze igre ovog zanra![]()
Taj myst je isto jako dobar! Za svaku preporuku!!][V][ATRIX™ je napisao(la):Lele, ja jos ni 1 deo nisam presao a imam ga od izdavanja :d
Totalno sam batalio igre
U svakom slucaju odlicna avantura.. Melanholija obasjava
P.S. Avanturisti jeste pikali Myst III Exile. Skoro sam ga obrisao mnogo jede prostora (full install + 1 play CD).
Mislim da se radi o ovoj igri...c3 je napisao(la):sad je sa syberiom stigao i THE egiptian sta je to??? zna li neko
max9998 je napisao(la):Aj za nas sa jeftinijim ulaznicama, neka neko ukratko preprica radnju Syberia 1 da bi mogli da se snadjemo u drugom delu. Prvi sam poceo da igram i jako me smorio...
OptiPlex je napisao(la):Kazem isto ono sto bi i Julije Cezar rekao da je ziveo u 20. veku - "Installi, Vidi, Deinstalli":d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari