Šta je novo?

Syberia 2, hoce li napokon stici?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Bas sam nestrpljiv.

ako je tacan red voznje, ujutro, nesto pre tri casa.... ,,:) ,,:) ,,:)

poz

deki30

jes, veceras je kod nas... nego sta je to uopste? :D

Poslednja izmena:
sjajna avantura,point-click,odlicna grafika,detaljna,lepe zagonetke :)

E konacno da dodje neka dobra avantura posle Broken Sword-a.

Alex je napisao(la):
E konacno da dodje neka dobra avantura posle Broken Sword-a.
Šta fali Black Mirroru? (osim boljeg glavnog glumca :d)

Za prave avanturiste, toplo preporucujem da se odigra prvo Syberia1, jer je bez veze igrati nastavak , ako se nema pojma o cemu se radi.

Black Mirror je sasvim dobra igra ali ona se pojavila pre Broken Sword-a.
A sto se tice glavnog glumca pa i nije toliko los.

Nista nece nadmasiti Monkey Island... Po meni je syberia dosadna, ali sta da se radi kada slabo izlaze igre ovog zanra :(

Poslednja izmena:
Mozda si malo u pravu, ali su problemi i kombinacije predmeta realni.Pusti me igra gde kombinujes "paradajz i ekser da bi dobio lopatu" kao sto je bilo takvih igrica.Jeste igrao sam oba Monkeya, ali je to ipak dalvno bilo.

Syberia je nije dosadna, dosadne su samo zagonetke (ali su zato ok za pocetnike), ali ima neponovljivu atmosferu, pricu i grafiku. Igra koja je najjaci utisak ostavila na mene kada sam je presao, isto kao sto je ovo nastavak koji sam najzeljnije iscekivao.

Syberia 1 ima sjajnu pocetnu atmosferu i lepo izgleda za igru tog tipa. Zagonetke su sve "mehanickog tipa" sto smara. Zvuk (muzika) je super (himna bivseg SSSR i sadasnja ruska himna razbija). Prica je solidna (mada sve tanja sto se vise odvija radnja) i na trenutke dirljiva. Nadam se da ce nastavak biti nesto razlicit od originala po zagonetkama koje su i najveca mana prvog dela.
Black Mirror je super igra (i prica i atmosfera su vrhunski) ali je kraj bas uzasan - morbidan i pomalo razocaravajuci (bar za mene).

Poslednja izmena:
nIce Cream je napisao(la):
Nista nece nadmasiti Monkey Island... Po meni je syberia dosadna, ali sta da se radi kada slabo izlaze igre ovog zanra :(

Da li si probao The Longuest Journey.Po meni to je jedna od najboljih avantura.

Lele, ja jos ni 1 deo nisam presao a imam ga od izdavanja :d
Totalno sam batalio igre :(

U svakom slucaju odlicna avantura.. Melanholija obasjava ;)

P.S. Avanturisti jeste pikali Myst III Exile. Skoro sam ga obrisao mnogo jede prostora (full install + 1 play CD).

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Lele, ja jos ni 1 deo nisam presao a imam ga od izdavanja :d
Totalno sam batalio igre :(

U svakom slucaju odlicna avantura.. Melanholija obasjava ;)

P.S. Avanturisti jeste pikali Myst III Exile. Skoro sam ga obrisao mnogo jede prostora (full install + 1 play CD).
Taj myst je isto jako dobar! Za svaku preporuku!!

BTW, kada razmislim, nisam igrao losu avanturu. Jedino mi syberia u 3 delu bila smor, pa sam prekinuo.

Nabavio sam danas Syberia 2.
Sta da kazem, ono sto sam video je max. perverzno!!! :-devil-:

sad je sa syberiom stigao i THE egiptian sta je to??? zna li neko

Aj za nas sa jeftinijim ulaznicama, neka neko ukratko preprica radnju Syberia 1 da bi mogli da se snadjemo u drugom delu. Prvi sam poceo da igram i jako me smorio...

Evo ja mogu nesto ukratko da ti ispricam koliko se secam.Dakle ona je pokrenula onaj voz i krenula ka Syberi-i i usput je imala dosta problema a naravno otkrila je da se tamo nalaze mamuti.To bi bilo sve sto se tice prvog dela. I to je to sem ako neces da ti prepricavam sve detalje i probleme na koje je nailazila usput.

max9998 je napisao(la):
Aj za nas sa jeftinijim ulaznicama, neka neko ukratko preprica radnju Syberia 1 da bi mogli da se snadjemo u drugom delu. Prvi sam poceo da igram i jako me smorio...

Skini walkthru ili ces se nachitati ili odigrati igru za 2-3 sata
inace igra je jako dobra i opustajuca

Ljudi, nemojte citati resenje, ako ga ima.Zasto kvarite, ovako lepu, dobru i punu toplinu igru?

Kazem isto ono sto bi i Julije Cezar rekao da je ziveo u 20. veku - "Installi, Vidi, Deinstalli":d

OptiPlex je napisao(la):
Kazem isto ono sto bi i Julije Cezar rekao da je ziveo u 20. veku - "Installi, Vidi, Deinstalli":d

Sta je, previse monotono za tvoju hyper-aktivnu prirodu? :)

Vrh Dno