The pocetnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.12.2000
- Poena
- 649
Ajde sve to nego sto koristili MSI plocu :d .........
Pa bio je MSI event![]()
Pa pokusao je dule sve da objasni, ali ***, lose je ispalo... Jos losa montaza i eto...
Taj MSI koji su oni koristili (P45D3 Platinum) postize 650FSB tako da ne znam cemu taj remark...
Taj MSI koji su oni koristili (P45D3 Platinum) postize 650FSB tako da ne znam cemu taj remark...
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=376713
Fora je u tome sto svi pricaju kako je MSI shit....
Rekao sam da je fake laziranje i da je defoult nominalna frekvencijaOCz je napisao(la):Mislim da je Dule malo zbunio siru masu sa pojmovima fejk i difolt al' ko pa yebe siru masu
Generalno gledano ove MSI ploche su vrlo dobre tj vidi se napredak u odnosu na starije modele.
Rekao sam da je fake laziranje i da je defoult nominalna frekvencijaja jesam bio pogubljen malo vishe
, ali treba naglasiti da je vishe od 2/3 pitanja i materijala izbacheno gde sam objasnio sve za raju
. U maniru paralele za svetsko prevensto u fudbalu i overkloka. No dobro, ko zna...mozda jednog dana budemo u nekoj emisiji u kojoj ce moci sve da se objasni natenane...ovako teshko, ali bash teshko...
Verovatno si ih zbunio pa su posekli sve shto im nije bilo jasno![]()
Inache, Space je bio najachi sa komentarom upucenim novinarki b92: El imash neku drugaricu? LOL![]()
Inache, Space je bio najachi sa komentarom upucenim novinarki b92: El imash neku drugaricu? LOL![]()
Heh, Space je Overkloker/Muvator
Kad ce neki novih pohod na rekord?
ZlikovchePa mozda ce posle neke anonimne dojave naprasno poceti da cita![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari