Šta je novo?

Swishmax problem

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Malopre sam bio kod komsike i naisao na problem sa SwishMax-om. Naime, ona pravi neke flsh stvari u njemu i kada ukuca bilo kakav tekst i testira ga svako slovo [brojka] je rotirano u nekom blesavom smeru, ili po X ili po Y osi ili u oba smera.. Nema pravila, svaki put je drugacije, znaci isti tekst vise puta testiram i svaki put je drugacije. Do cega ovo moze da bude? Verovatno je neka sitnica, neki efekat ukljucen ili nesto trece ali ja ubi glavu i ne znam kako da resim problem. Ajde neka neko ko je radio u ovom programu i susretao se sa slicnim problemom kaze sta da radim..
Hvala unapred :S:

Ranije verzije swisha su imale takav output dok se ne registruju, prog bude potpuno
funkcionalan ali sve sto se snimi kao .swf bude crno belo sa poizvrtanim slovima
ko u osmosmerci :d & ogledalu

Ranije verzije swisha su imale takav output dok se ne registruju, prog bude potpuno
funkcionalan ali sve sto se snimi kao .swf bude crno belo sa poizvrtanim slovima
ko u osmosmerci :d & ogledalu

Znaci do registracije je?
Nisam obratio paznju jer sam joj ja licno skidao taj program i lek sa neta. Nije hteo dok se ne registruje ni da se pokrene ali je sa lekom ranije radio. Moguce da je istekla reg..
Ajde, probacu da joj nabavim noviju verziju... Pozdrav.

Resio sam problem, registracija programa je bila u pitanju tj los lek 🙂
Pozdrav!

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno