Šta je novo?

swicher za dva racunara, gde??

radec

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
619
gde se moze da se kupi (da li neko prodaje od posetilaca foruma) swicher za dva racunara , naime imam dva kucista a hocu da koristim jedan monitor ,tastaturu i misa, pa da prebacujem koje kuciste hocu trenutno da koristim , nesto tako sam svojevremeno kupio za jednu igraonicu , ali se doticna firma gde sam to pazario - zatvorila - cudo bas za za nase prilike :eyebrows:
hvala u napred, samo nemojte da predlazete pc berzu , trazio sam niko to tamo nema

Taj switch imas u skoro svakoj maloprodaji samo treba da znas sta trazis.

Pogledaj pod imenom KVM SWITCH, ja ga imam u maloprodaji - ali sam ti verovatno daleko, pa evo jedne adrese - onako iz glave.

Pogledaj da li ga imaju OVDE

Pogledaj u LOGO-u.

Nasao u Logo-u i rezervisao ,hvala obojci. :cigar:

I koliko na kraju kosta to cudo? Ja sam gladao na internetu ali tamo ima apstrakcije od cena, nekih 200-300 eura. :bottle: Nadam se da su ovi nasi nesto jeftiniji.

shilja je napisao(la):
I koliko na kraju kosta to cudo? Ja sam gladao na internetu ali tamo ima apstrakcije od cena, nekih 200-300 eura. :bottle: Nadam se da su ovi nasi nesto jeftiniji.

Kupio ja u logo-u u cetvratak , ako nije rek :wave: lama -2000din.

Hm.. Pa to je donekle cifra koju vredi dati da nebi svako malo zavirivao iza kompa i nesto cackao (a ko da to i ovako nebih radio)

Vrh Dno