Crni je napisao(la):Pa ima na Fosi-ju da se skine ovaj SWF Decompiler MX 2002 Pro sto sam ja predlozio koji bi trebao da odradi posao (meni barem jeste), ali coveku se izgleda ne svidja, mada nisam siguran da ga je uopste probao![]()
Pa na Fosiju ima vec razbijena verzija i to varijanta gde se regularno instalira vec crack-ovan program (ne treba nikakav patch, serial....).darkpawla je napisao(la):idi na www.sothink.com i tamo skini decompiler pa onda samo nadji crack!!!
||NeX|| je napisao(la):Jedini problem je što ja ne znam šta je Fosi.
To su vaši neki interni izrazi.
Dajte mi url do tog već razbijenog ako nije teško...
JOBAH je napisao(la):Javlja mi se idejada softverski uradis capture zvuka koji ide do SB pa ga zatim kompresujes ili ostavis kao wav... e sad, kako se zvao program koji to radi... ?
Pa da si me odmah poslusao uzivao bi u njegovim carima jos pre godinu danaCrni je napisao(la):Pa *.swf je Flash i ne moze direktno da se konvertuje u *.mp3 s obzirom da je u pitanju format koji retko u sebi ima i audio komponentu, ali probaj Flash Decompiler MX koji rastavi Flash na delove, pa iscupaj audio fajl iz njega, pa ga konvertuj sa cime god hoces u mp3...
Pa sto ne skines sa Fosi-ja vec razbijenu verziju (ne treba ti nikakav crack) ?JOBAH je napisao(la):LJudi onaj link za crack za taj SWF Decomp. ne radi... probao sam na google-u ali nikako da krene dl ni sa jednog sajta? Ima li neko ispravan link ili je voljan da mi baci tih 800k na email?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari