Šta je novo?

+.swf u +.mp3

Pa *.swf je Flash i ne moze direktno da se konvertuje u *.mp3 s obzirom da je u pitanju format koji retko u sebi ima i audio komponentu, ali probaj Flash Decompiler MX koji rastavi Flash na delove, pa iscupaj audio fajl iz njega, pa ga konvertuj sa cime god hoces u mp3...

Eh moj momak. Sve što se satoji iz zvuka i slike može se rastaviti na zvuk i video opet. Našao sam ja jedan extractor, ali je demo. teoretski veomao lahko, ali skoro niko nije to proveo u praksu kvaltetno osim ovaj SWF ekstraktor, ali nema triala. Još nema. Naći ću ga ja.

Javlja mi se ideja :) da softverski uradis capture zvuka koji ide do SB pa ga zatim kompresujes ili ostavis kao wav... e sad, kako se zvao program koji to radi... ?

imam ja decompiler za flash.. ajd videcu sutra negde da ga bacim za dl .. sad mi se jako spava :D

Pa ima na Fosi-ju da se skine ovaj SWF Decompiler MX 2002 Pro sto sam ja predlozio koji bi trebao da odradi posao (meni barem jeste), ali coveku se izgleda ne svidja, mada nisam siguran da ga je uopste probao :(

Crni je napisao(la):
Pa ima na Fosi-ju da se skine ovaj SWF Decompiler MX 2002 Pro sto sam ja predlozio koji bi trebao da odradi posao (meni barem jeste), ali coveku se izgleda ne svidja, mada nisam siguran da ga je uopste probao :(

A vidi ima ga i na fosiju.. to je to programche koje ce sve da odradi shto ti treba u zivotu.

idi na www.sothink.com i tamo skini decompiler pa onda samo nadji crack!!!

darkpawla je napisao(la):
idi na www.sothink.com i tamo skini decompiler pa onda samo nadji crack!!!
Pa na Fosiju ima vec razbijena verzija i to varijanta gde se regularno instalira vec crack-ovan program (ne treba nikakav patch, serial....).
Pa zasto bi onda covek skidao tu verziju i onda besomucno riljao po netu u potrazi za crack-om ?!

||NeX|| je napisao(la):
Jedini problem je što ja ne znam šta je Fosi.
To su vaši neki interni izrazi.
Dajte mi url do tog već razbijenog ako nije teško...

ne, grdno se varas. Fosi nije interni izraz.....za taj sajt zna bar milion ljudi sirom sveta.

Inace, bacen ti je pm sa linkom.

Poz!

Evo šta sve ima:

NeoTrace 3.25 Pro
CpuIdle 6.0
SiSoft Sandra Pro 2003
BootMagic 8.0
Smartdraw Pro 6.03
Paragon CD Emulator 2.5
Quick View Plus v7.0
IE Booster 1.6
Xenofex 1.1
PowerDVD 4.0
DHTMLMenu 3.7
Add/Remove Plus! 2002 v3.2
Trillian Pro 1.0b
DataKeeper 5.0
TweakNow PowerPack 2003 1.02
WS_FTP Pro 7.62
BPS SpyWare Remover 5.0
Microangelo 5.56
Anim-FX 1.50
WinBoost 2001 Gold 2.0
Partition Magic 8.0
FlipAlbum Pro 5.0
CoffeeCup Firestarter 6.0
Window Washer 4.8
Eye Candy 4000
Image Doctor 1.0
Ulead Cool 3D 3.5
Copernic Agent Pro 6.0
AutoPlay Media Studio 4.0
Download Boost 2002 Gold
Backup NOW! 3.0
PowerDesk Pro v5.0
Setup Factory 6.0
TopStyle Pro 3.0
Serials 2000
Drive Image 2002
Go!zilla 4.11
System Commander 7.05
The Sleuthhound! Pro 4.2
Search and Replace 4.2
Ulead GIF Animator 5
McAfee Desktop Firewall 7.51

A gdje je tu taj SWF Decomplier MX 2002?

Pa ima nekih fosijevih mirror-a gde ga nema, ali probaj ovo:
fosi tacka da tacka ru
i nacices ga u prvoj gomili sa desne strane poslednji i klikni na VISIT

e evo ti i sajt i crack:
www.sothink.com/download/swfdec.zip - to ti je program
http://cracks.thebugs.ws/pages/S/6.shtml - to ti je crack samo kada ti se otvori stanica kliki u iexploreru edit find otkucaj swf klikni find now i onda ce ti on da poplavi ovu rec (ceo link glsi ovako:
Sothink SWF Decombiler MX 2002 Pro English patch for all Version by Bidjan) i onda klikni na to i gotovo skines crack i patchujes pre skinuti program i gotovo.

JOBAH je napisao(la):
Javlja mi se ideja :) da softverski uradis capture zvuka koji ide do SB pa ga zatim kompresujes ili ostavis kao wav... e sad, kako se zvao program koji to radi... ?

Zvao se Total Recorder.

Crni je napisao(la):
Pa *.swf je Flash i ne moze direktno da se konvertuje u *.mp3 s obzirom da je u pitanju format koji retko u sebi ima i audio komponentu, ali probaj Flash Decompiler MX koji rastavi Flash na delove, pa iscupaj audio fajl iz njega, pa ga konvertuj sa cime god hoces u mp3...
Pa da si me odmah poslusao uzivao bi u njegovim carima jos pre godinu dana :D
tj. jos u prosloj godini :)

LJudi onaj link za crack za taj SWF Decomp. ne radi... probao sam na google-u ali nikako da krene dl ni sa jednog sajta? Ima li neko ispravan link ili je voljan da mi baci tih 800k na email?

JOBAH je napisao(la):
LJudi onaj link za crack za taj SWF Decomp. ne radi... probao sam na google-u ali nikako da krene dl ni sa jednog sajta? Ima li neko ispravan link ili je voljan da mi baci tih 800k na email?
Pa sto ne skines sa Fosi-ja vec razbijenu verziju (ne treba ti nikakav crack) ?

E ako si pratio moj link crack radi, barem kod mene i burazera i jos dva ortaka!!!

Vrh Dno