Šta je novo?

swf problem

neo geo

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
695
kada iz firefox-a hocu da pokrenem neki swf file, win kaze da mu je nepoznat tip fajla, iako je shockwave player instaliran ... sad sam probao opet, skinuo sa sajta novu verziju, i opet isto, ne mogu da pokrenem flash ... da li uopste postoji flash-ov exe file koji mogu da naznacim da bude 'open with' ???

pa taj sam i instalirao (install_flash_player.exe) .. znam da sa ovim nisam ranije imao problema, tako da pretp da je nesto banalno u pitanju

kada iz firefox-a hocu da pokrenem neki swf file, win kaze da mu je nepoznat tip fajla, iako je shockwave player instaliran ... sad sam probao opet, skinuo sa sajta novu verziju, i opet isto, ne mogu da pokrenem flash ... da li uopste postoji flash-ov exe file koji mogu da naznacim da bude 'open with' ???
Ne znam tacno za sta ti treba, ali postoji standalone flash player koji sluzi iskljucivo za pregled SWF fajlova, a moze s njim i da se kompajlira flash u EXE, pa potrazi...

ma treba mi samo da odigram npr tenis koji sam ranije igrao bez problema i slicno, npr:

http://www.gaingames.com/mediafiles/395game.swf

znam da bih mogao da se smaram sa rucnim skidanjem .swf fajla, pa prebac u exe, ali hteo bih da pustam swf kao 'sav normalan svet'

A da probas da pustis iz MPC?🙂

Imas li mozda instaliran Total Commander Power Pack, on u sebi ima ugradjen flash player, samo kliknes na fajl F3!

Inace da li ti radi npr. taj tenis dok si online?

ne radi mi dok sam online, ... kad stavim powerpack, pretp da treba da prvo snimim swf fajl sa neta, pa onda F3?

hvala za podrsku

Naravno, skines swf fajl, mislim da ces morati da ga skines preko nekog Download Manager-a ili da u Mozilli podesis za swf faj da ti otvara Save Link As, a to ces naci u opcijama!

Nazad
Vrh Dno