Šta je novo?

sweatcoin

dogriz

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2004
Poena
630
SWEATCOIN

Pre nekoliko dana konačno je izašao na berzu. Za sada je moguće trgovati na FTX, KuCoin, Bitfinex, OKX, Gate.io i Uniswap-u.
Ono što se meni dopalo kod ovog projekta je što predstavlja interesantan "Proof of Work" :) - hodanjem do Tokena, ima veliku bazu registrovanih korisnika već neko vreme, a sada je moguće i trgovati. Definitivno mi se dopada koncept.

Ovo je moto sa sajta: "It pays to walk. Healthier planet. Healthier, wealthier you."

Referal - ako neko želi da se priključi šetačima (trenutno nas je preko 120 miliona): https://sweatco.in/i/dusanogrizovic

Sajt: https://sweateconomy.com

Dodatne informacije: https://www.coingecko.com/en/coins/sweat-economy i https://coinmarketcap.com/currencies/sweat-economy

Instalirano, baciću pogled kasnije šta i kako funkcioniše 😇

Jedino je problem sto ne moze da se skupljeno tokeni posalju na neku od tih menjacnica, vec samo izmedju sweat walleta
Moje neko misljenje je da se ne vredi zezati sa skupljanjem koracima.

Видео сам да га је и nexo излистао.
Апликација најбоље ради са комбинацијом iphone + apple watch, на андроиду приказује само са телефона кораке. Максимум за дневно рачунање је 10к корака, што му дође нешто мање од 10 токена дневно. Још једна у низу апликација која се требала користити раније, мада опет, леба не једе, једино што ми уби батерију.

Нисам се занимао повлачењем токена, како мислиш @Tomiprunet да не може? Знам да поред своје апликације за кораке имају и другу која је новчаник, али даље од тога нисам ишао.

Видео сам да га је и nexo излистао.
Апликација најбоље ради са комбинацијом iphone + apple watch, на андроиду приказује само са телефона кораке. Максимум за дневно рачунање је 10к корака, што му дође нешто мање од 10 токена дневно. Још једна у низу апликација која се требала користити раније, мада опет, леба не једе, једино што ми уби батерију.

Нисам се занимао повлачењем токена, како мислиш @Tomiprunet да не може? Знам да поред своје апликације за кораке имају и другу која је новчаник, али даље од тога нисам ишао.
Da, sve je to ok sto se tice skupljana koraka. Imaju aplikaciju i wallet. Problem je od kako se izlistao token na cex menjacnicama, ti tvoje tokene ne mozes prebaciti na neku od menjacnica da bi ih trejdovao. Mozes poslati jedino nekom drugom korisniku sweat novcanika. Pored toga ni ne mozes poslati sve tokene , samo 10% dok se ostali tokeni otkljucavaju pomalo sve do 2024 valjda.

Izvinjavam se sto sam pisao pogresne informacije. Ipak moze da se posalje sweat token sa sweat walleta na neku od menjacnica. Ja sam poslao na Bybit. U Bybit pronadjes sweat token i kliknes na deposit . Odabere se near chain. Kopira adresa zatim se ode u sweat wallet pa na transfer pa send i u polje iz @ se pastuje adresa sa Bybit zatim klik na search na tastaturi i potvrdit ce se da postoji adresa, zatim swipe za send i to je to

Izvinjavam se sto sam pisao pogresne informacije. Ipak moze da se posalje sweat token sa sweat walleta na neku od menjacnica. Ja sam poslao na Bybit. U Bybit pronadjes sweat token i kliknes na deposit . Odabere se near chain. Kopira adresa zatim se ode u sweat wallet pa na transfer pa send i u polje iz @ se pastuje adresa sa Bybit zatim klik na search na tastaturi i potvrdit ce se da postoji adresa, zatim swipe za send i to
Колики је fee при повлачењу?

Ja sam za nepuna 3 meseca (od kako sam instalirao aplikaciju) sakupio nešto manje od 600 sweat-ova, ali u tom periodu nisam bio nešto preterano aktivan...
Može da se stejkuje - u walletu nudi opciju do 12% godišnje. A u roadmapu piše da će biti dosta novih funkcionalnosti u narednih 1-2 godine.
Inače, nisam primetio da opterećuje telefon niti crpi bateriju (Poco X3 Pro). Što se tiče brojanja koraka, definitivno nešto manje broji od standardnih Health aplikacija jer ima ugrađen neki sistem kontrole protiv varanja, uparen sa GPS-om, što znači da najbolje radi na otvorenom. Uglavnom aplikaciju ni ne otvaram, osim kad se baš setim da uključim 2x boost od 20 minuta :)

Meni je drugar pre neki dan pokazao ovu aplikaciju. Zanimljiv koncept generisanja novcica i ocuvanja zdravlja. Ali posle malo citanja o ovom koinu i nacinu prikupljanja mislim da im je aplikacija za brojanje koraka i nagrada u sweat-a potpuno beskorisna. Da me ljudi ne razumeju pogresno - mislim da je super za ljude koji se bave redovno trcanjem i spremanjem za maraton, ironman ili za kurire/dostavljace klope, konobare jer oni bas prelaze dnevno dosta koraka pa bi eventualno i mogli da se nadaju nekoj iole opipljivoj nagradi. Ako pogledate na njihovoj zvanicnoj stranici lepo stoji da ce nagrade da se smanjuju kako vreme odmice. Sad vec u 2023 (koja je prakticno za 3 meseca) 1000 koraka bi trebalo da donese svega 0.33 SWEAT koina sto trenutno iznosi oko 1 din. Ako prosecan covek predje oko 6000 koraka dnevno racun je jasan 6 kinti po danu - za to ne moze vise na zalost ni zvaka da se kupi. Stoji da bi sa povecanjem cene novcica to dobilo drugu dimeziju ali do toga ima jos dosta...

predjem dnevno od 12.000 do preko 20.000 koraka, osim preko zime kad je sneg 🤣 tako mi pokazuje samsung health koji je uparen i sa smart watchom.. ali ako ta njihova aplikacija drugacije broji korake, i ako ne moze preko 10.000, sto mu dodje koliko, 10 din, pa vise cu para potrositi na punjenje telefona ako aplikacija pride i trosi bateriju. ne vidim logiku.. ili masim poentu 😂

Trenutno isplacuju 1 SWEAT za 1000k, tako da udri sad dok ne smanje nagrade hehehe. Salu na stranu, i to otkljucavanje su bas zavrnuli kao sto rece @Tomiprunet dok ti pokupis/prebacis sve sto si zaradio koracanjem ima da prodje i sledeci bull.

Pa jeste malo su to bezveze uradili, a onda opet neki su skupili mnogo tokena pa zamisli da su dozvolili sve da se otkljuca. Nego meni je to sto odmah nisu dali uputstvo kako mogu tokeni sa njihovog ovcanika da se prebace na neku cex menjacnicu na kojoj su izlistani.

Фора је што горња граница није ни 10к корака. 5к иде у sweat, а других 5к у sweatcoin који је практично бескористан, ако се не варам ту је за попусте само. Значи на крају дана максимално што може да се скупи је око 5 sweat токена, што је доста мало, али и лако за скупити. Наговорите добар део фамилије да инсталира апликацију и ето вам 3х, 4х 5 токена.
Најбоља ствар у свему је што се лако пребаци на неку мењачницу. За сада 'леба не једе, нека се скупља и онако је доста досадно у маркету, ваља скупити што више ових глупости па ко зна када и ако крипто опет ухвати залет неки. Купују људи и глупље ствари.

Фора је што горња граница није ни 10к корака. 5к иде у sweat, а других 5к у sweatcoin који је практично бескористан, ако се не варам ту је за попусте само. Значи на крају дана максимално што може да се скупи је око 5 sweat токена, што је доста мало, али и лако за скупити. Наговорите добар део фамилије да инсталира апликацију и ето вам 3х, 4х 5 токена.
Најбоља ствар у свему је што се лако пребаци на неку мењачницу. За сада 'леба не једе, нека се скупља и онако је доста досадно у маркету, ваља скупити што више ових глупости па ко зна када и ако крипто опет ухвати залет неки. Купују људи и глупље ствари.
Meni samo sweatcoin generise, mozda zato sto nisam imao wallet, vec samo app? Sada sam instalirao wallet i povezao i balance je nula, gde gresim? :rolleyes:

1664960675836.png
Imam sada u aplikaciji Sweat is here, i odbrojava od nule pa je verovatno zbog toga, jer nisam imao wallet.

Prilozi

• Screenshot_2022-10-05-11-12-34-13_f359031c6e72fb3fe2ace3a2bedab38b.jpg
    Screenshot_2022-10-05-11-12-34-13_f359031c6e72fb3fe2ace3a2bedab38b.jpg
    93.7 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Da odgovorim sam sebi, mora da se instalira i poveže wallet.

Sad na zalost u Bear-u sve tezi 0 a pogotovu svi ovi mali novcici. Ali za cirka 2 god kad krene da prsti.... Eto prilike da se nahodamo do tada...

Mogli bi već da ažuriraju aplikaciju, onaj brojač sa nulama uveliko nije aktuelan.

AKO neko nije video- na njihovom wallet-u imaju izvlacenja za nagrade te ako recimo imate bar 600 SWEAT-ova sto je oko 15$ i potvrdite prijavu imate mogucnost da budete jedan od 10 koji ce dobiti po 0.1BTC i drugo za koje je takodje potrebna prijava je da imate bar 200 SWEAT i sa prijavom imate mogucnost da budete jedan od 10 koji ce dobiti po 0.1 ETH. Imaju takodje i dresovi Halanda, Terija... Sa srecom!

Vrh Dno