Šta je novo?

SW II - Attack of the clones DVD?

Aragorn

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
665
Da li neko ima informaciju kada ce kod nas izaci DVD izdanje filma SW II - Attack of the clones? Na Zapadu izlazi 12.11. i to u dve verzije, Fullscreen i Widescreen, na po dva diska.

Ne mogu da se setim koja je kuca distributer ovog filma kod nas, da pogledam na njihovom sajtu ili slicno....

Ja za koji dan dobijam Epizodu I, hrvatsku.. a krajem novembra Episode II, zona I.... Ne znam odakle im, i ne zanima me... Vazno je da je SW.... :)

Kod nas nema niko nema prava na izdavanje 20th Century Fox DVD, i teško da će imati u nekoj bližoj budućnsoti. Epizoda 2 je već naštancovanau Irskoj i u Hrvatsku stiže 4-5 dana pre DVD premijere.

Kao što Max reče, za nekoliko dana dobija Episode 1, a posle DVD premijere Episode 2 dobija i to posle nekoliko dana. Kako? Nemam ti blagog pojma!!!

P. Cineman

boom

Dobro, od koga nabavljas DVD-ove, i to tako brzo? Po kojoj ceni?

Mozes li da mi das neki kontakt?

Mogu li i ja da narucim SW II? Ima li taj neko i LOTR Extended Edition u planu?

Veoma sam zainteresovan za sve ovo i zato type; i pitam ovoliko!

Aragorn je napisao(la):
boom

Dobro, od koga nabavljas DVD-ove, i to tako brzo? Po kojoj ceni?

Mozes li da mi das neki kontakt?

Mogu li i ja da narucim SW II? Ima li taj neko i LOTR Extended Edition u planu?

Veoma sam zainteresovan za sve ovo i zato type; i pitam ovoliko!

Kada bih ti rekao, morao bih te ubiti :D
Žao mi je, ali ne smem da kažem poverljive informacije, o tome kako mi stižu filmovi tako brzo posle nekoliko dana od Svetske premijere.

Što se tiče LOTR Extended Edition izlazi tamo oko 11. Novembra. TUCK je isto najavio da će da izdaju, ali ako ne bude bilo kod njih, biće kod mene.

Što se tiče cena, ne zavisi ništa od mene. Nego od ljudi koji mi to donose i od cene po kojoj nabavljamo.

P. Cineman

P.S. Max, dobijaš drugu epizodu u Regionu 2 sa hr titilom. Bokić :D

mene ne zanima izvor, ja bih sigurno kupio LOTR ali ono kolektorsko izdanje i naravno SW II widescreen. To mi je bolje ako moze tako da se uzme, jer sam planirao da puknem lovu i narucim ih preko Amazona! Pa ako moze, dam kaparu odma .

:wave;

Cinemane, da li to znaci da ti dilujes DVD-ove?

Slazem se sa frostonjom, bas me briga odakle ti, samo ako ces ih imati za prodaju. I ja sam hteo da narucujem preko Amazona, ali ako ce ih neko imati ovde, onda je to jos bolja solucija.

Sto se tice LOTR i Tuck-a, zvao sam ih juce i pitao za Extended Edition, ali sve sto su mogli da mi kazu je da ce biti krajem novembra. Devojka koja mi se javila nije znala da mi kaze da li ce biti Colector's Edition ili samo obicno. Takodje, nije nista znala ni o ceni.

Aragorn je napisao(la):
:wave;

Cinemane, da li to znaci da ti dilujes DVD-ove?

Slazem se sa frostonjom, bas me briga odakle ti, samo ako ces ih imati za prodaju. I ja sam hteo da narucujem preko Amazona, ali ako ce ih neko imati ovde, onda je to jos bolja solucija.

Sto se tice LOTR i Tuck-a, zvao sam ih juce i pitao za Extended Edition, ali sve sto su mogli da mi kazu je da ce biti krajem novembra. Devojka koja mi se javila nije znala da mi kaze da li ce biti Colector's Edition ili samo obicno. Takodje, nije nista znala ni o ceni.

Ne baš u bukvalnom smislu te reči, što se tiče dilovanja. Pošto sam veliki kolekcionar, uvek sam vršljao svugde, pronalazio veze, samo da bih se dokopao filma kojeg trtažim. Sasvim slučajno sam sreo čoveka koji živi i radi U Zagrebu, pa smo napravili dil da mi šalje filmove koji mi trebaju. Pošto znam da ima kolekcionara Star Wars, LOTR, onda sam počeo ponekad i njima da nabavljam.

Pitao sam ga u vezi LOTR, kod njih izlazi verzija od 4 diska. I to negde oko 12. Novembra, a istog dana izlazi SW Episode 2 na 2 diska.

Za cenu LOTR-a vam ne mogu ništa reći, a SW 2 znam otprilike. Tj. tek kada film dođe u moje ruke, onda znam punu cenu koju njemu moram da platim.

P. Cineman

Nista, ja bih onda sigurno uzeo SW ako moze, a za LOTR ne gine Amazon :(

Cinemane jesi li video oko onih South Park DVD-ova? Hoce li biti ista?

Oko South Park-a DVD, čovek više nema baš sve DVD, nekoliko ih je ostalo. E sada, da ne bi kupovali uzalud DVD-ove, nego samo da bi prebacili na DivX, moramo sledeće da uradimo. Cenu tog DVD moramo da odmah platimo (50 eura, primer), a kada budemo vraćali DVD njemu, on nama vraća pare, ali bićemo u minusu 5 eura. Jer on uzima 5 eura po disku.

Pošto vidim da ima zainteresovanih ljudih oko SW2, onda neka mi se jave na mob. Samo da znate, svako može da naruči samo jedan komad, jer ne želim da to ide u dalju prodaju, nego da ostane u mojoj i vašoj kolekciji. Ako vam još nešto treba, čujemo se!!!

P. Cineman

064/200-80-92

P.S. Možete me tek zvati od subote ujutru, jer sam danas ceo dan zauzet, pa je mob. isljučen!!! :D

Original sin

Imam jedan DVD na prodaju. U pitanju je film "Original Sin", u glavnim ulogama Antonio Banderas i Andželina Džoli. Ima prevod na Srpski i omotnica je na Srpskom.

Cena je: 1600 din. U cenu je uračunat porez od 20%.

Pozdrav, Cineman

P.S. Film je sinoć stigao, samo je skinut najlon da bi se proverio da li je sve u redu sa diskom. Da nije ogreban!!!

Re: Original sin

Cineman je napisao(la):
Imam jedan DVD na prodaju. U pitanju je film "Original Sin", u glavnim ulogama Antonio Banderas i Andželina Džoli. Ima prevod na Srpski i omotnica je na Srpskom.

Cena je: 1600 din. U cenu je uračunat porez od 20%.

Pozdrav, Cineman

P.S. Film je sinoć stigao, samo je skinut najlon da bi se proverio da li je sve u redu sa diskom. Da nije ogreban!!!

Nedovoljno. Necu da uzmem to s**nje ako mi ne ponudis bar 2000 dinara :p
A ni drugi ti ga nece uzeti za manje :D

Uh pa to mu dodje skuplje od iznajmljivanja ovde u Bgd-um i ovde ima 10-ak dvd-ova. To nam je bolja kombinacija.

Cineman je napisao(la):
Šta ti to pa sada znači?

P. Cineman

To znaci da je film dovoljno los da mi ni 1600 dinara ne bi bilo dovoljno da ga uzmem vec bi mi morao dodati jos :p
Ma malo se zezam povodom filma. Smatram ga losim i to je to. Ali ako nadjes neku devojku koja bi uzela to zbog Bandere...tj. Banderasa :)

Brutalni, ajd vidi ako je neko možda zainteresovan za taj film. Meni je poslat pogrešan film, tako da meni ne treba. Sva sreća da sam dobio samo jedan primerak tog filma. Umesto Monsters INC, dobih Original Sin. Baš su slični po imenu, pa da možeš da pogrešiš!!!

P. Cineman

Monster INC imas kod nas, dobili su ga Espro i video klub Zabac. E sad posto j to druga zona sa prevodom, a video klubovi drze samo filmofe koje nasi distibuteri uvezu, znaci da ima da se kupi negde u gradu.

Narucio sam 5 komada SWII na DVD-u, pa neka neko kaze da ima malo fanova :D

jel neki na prodaju? ako jeste posalji cenu

jedino ako mu kazem da donese 6 komada, pa je 6-ti za tebe.. svi placamo 2000 dinara, sto jeste mnogo, ali 350 dinara uzima covek koji donosi iz hrvatske, tako da je to to... hoces / neces ?

ma neka nema veze da ne smaras coveka za mene, i onako nije nista hitno, cekacu ako se pojavi kod nas. hvala ti na ponudi

Ma ne smaraš nikoga. Kao prvo, naručivanje će biti tamo negde oko 10. Novembra. Tako da ako hoćeš možeš da poručiš. Trenutno je jedini problem cena, jer tip koji nam to donosi uzima velike pare, a trenutno nam je on najbolja (najsigurnija) veza. Cena filma će bti najverovatnije negde oko 2300 dinara. Ne mogu ti reći tačno, jer ni oni ne znaju koliko će biti dok ne dobiju, a i ne znam koliko će ovaj uzimati za sebe.

Pozdrav, Cineman

Nazad
Vrh Dno