Šta je novo?

Svi Ovamo !!!! Napisite Ime Providera!!

Alex je napisao(la):
Do sada PTT a onda sam presao na dosta jeftiniji Verat
Pa zar PTT nije jeftiniji?! Tako sam barem cuo, nisam nikada koristio PTT :rolleyes:

Ptt

Meni je PTT ok. ..
Oduvek je bio meta pljuvanja ali meni nikad nije bilo jasno zasto. Mozda vise nisu najjeftiniji, ali ga vrlo lako dobijem i protok je max koliko moze na f...ed 50**** centrali. Probao sam skoro sve i na kraju ipak ostao na posti.

ma beotel roola das pesto kinti i biras oces 20 sati il ces 20 dana flat :) nikad bolja ponuda - kod tehnikoma 30 dana pa te deru 1800 din ili 1600 nisam siguran...

bgillegal je napisao(la):
ma beotel roola das pesto kinti i biras oces 20 sati il ces 20 dana flat :) nikad bolja ponuda - kod tehnikoma 30 dana pa te deru 1800 din ili 1600 nisam siguran...

Heh, a na Veratu je 690 zlatnika flat - svih 30 dana.

Verat 99,9% :happy:
EUnet 0.1% :S

Ja imam nalog i na veratu i na eunetu i oba su mi skoro iste brzine. Jedina razlika je sto se na eunet 3 puta lakse/brze/iz manje pokusaja konektujem!

bankerinternet, system administrator sam tamo pa mi je dz :D

Do skoro na ptt, pa sam presao na Verat zbog cene

Za sada PTT, Infosky jer su i jedini u Pozarevcu.

Dosao je i skoro Sezam, samo jos mi nije jasan. Broj za poziv je 042 i da li neko od vas ima iskustva sa tim? Da li je tacno da iako je 042, obracunava se po ceni lokalnog poziva?

cheers

VTkom (www.vtkom.com)

ZezamPro 99%
PTTTT 1%

Verat & Beotel....... ,) hmm....ali vishe Verat

Sezam @ SMIN
I do skora tron-inter.net (lokalni-Kraljevo)

Broj jedan INFO SKY cena a i kvalitet
2. PTT Skup ali radi odlicno!

na 999999999999 mestu shugavi SEZAM PRO sa 042 pozivnim brojem. Od jos one shugave Madone od provajdera i ptta u pocetku, goreg nisam video. Ne moze se biti ni 15 min. na vezi a da se ne diskonektujete makar 5 puta!

PTT sljaka ko secer, a Infosky je fenomenalan isto.

Download PTT ---- 5.6kbs type;
Infosky ------------4.9kbs type;
Sezam pro ------od 1.0 - 2.7 max :cuss:

Verat SMIN :happy:

Vrh Dno