Sa 7pin konektorom će sigurno da dobije bolji kvalitet...Darth Zool je napisao(la):@probeat
za to ti treba klasičan s-video na činč kabal ili adapter.
obrati pažnju da s-video inače standardno ima 4 pina, tako da nemoj po svaku cenu da juriš onaj sedmopinski konektor-ona tri pina su ti višak![]()
za makar 75%Sa 7pin konektorom će sigurno da dobije bolji kvalitet...
ma da... :trust:Darth Zool je napisao(la):za makar 75%![]()
Ne znam koji tv enkoder ima njegova kartica, ali sa obzirom da Chrontel 7008 koji je na mojoj GF2MX ima na sebi odvojene pinove za composite i s-video signale, pretpostavljam da kod savremenijih enkodera ta opcija nije izbačena.Darth Zool je napisao(la):ima li negde podatak kako se dobija kompozitni signal na pinovima 5 i 7 za atija?
da ne bude da je interno napravljen adapter sa svideo na kompozit ili nešto slično.
mislim u svakom slučaju slika sa pinova 5 i 7 neće biti lošija nego ako se koristi adapter, ali mi se čini da će čovek malo teže naći adapter 7pin mini din->kompozit.
ako je vičan lemljenju onda to i nije neki problem.
a pitanje je da li realni dobitak uopšte postoji.
ok, je to , nego da li je primenjen štos kao i na kablu.Ma naravno da su pinovi za Y/C i composite odvojeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari