Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvatskaaaaaaaaaaa :D

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Pobedio je fudbal.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Zasluzeno nema dalje. Hrvati ostvarili nase snove u fudbalu, ne smem da zamislim sta kakav bi haos bio da smo mi umesto hrvata. Proglasili bi ih za bogove.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Smiritese :p

Pobedio balkanski fudbal i to je to

Očekivao sam pobedu Hrvata, i navijao za njih, a kad su Rusi izjednačili na 2:2 obradovao sam se samo tako jer mi je onaj drugi gol Hrvata bio očajan.

Penali rulet kao i uvek, mada mi nije jasan golman hrvatski, trebao je biti kažnjen a ne opomenut za prilazak ruskim igračima.

Poslednja izmena:
Videcemo da li ce ovako rvati da se izvuku i sa englezima 11 jula.

Sledeći post koji nema veze sa fudbalom i utakmicom će biti nagrađen poenima.

Rusi su na kraju sami sebe pokopali, mislim kakav je ono penal?

Poslednja izmena:
Realno imaju i najlakši žreb do sada!
Ovi Rusi da nisu domaćini ne bi se ni kvalifikovali, a malo je falilo da ih prođu :D

Engleska je upravo dobila petnaest miliona navijača.
COME ON ENGLAND
GOD SAVE THE QUEEN

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ljudi iskulorajte sa politickim kometarima. Ovo je tema za fudbal. Navijajte za koga hocete. Nemojte da zatvorite temu zbog gluposti.

Realno, Rusi su igrali kao kese. Medjutim, protiv takve reprezentacije, ni Hrvatska se nesto nije proslavila. Pritom su zadnje dve tekme dobili na penale. Posteno ce biti da u narednom mecu izgube 2:0, ili 3:0 od Engleza, sto je dosta izvesno.

Rusi definitivno premasili ocekivanja i mislim da nemaju za cim da zale , odigrali su dosta dobar turnir , izbacili jednu Spaniju, postigli 11 golova, sa jednim onako solidnim ali ipak limitiranim timom, po meni ovaj tim Rusije je daleko slabiji od onog pre 5,6,7,8 godina kada su tu bili Arsavin, Pogrebnjak, Pavlicenko, Semak, Zirjanov i ostali , sa druge strani Hrvati imaju jaku kvalitetnu ekipu koja vec dugo igra zajedno i verovatno je bilo vec i krajnje vreme da ponovo naprave neki veliki rezultat.

edit : Rusi svakako jesu nasa braca i prirodni saveznik i sa njima imamo neraskidive kulturne i istorijske veze , takodje za razliku od zapadnih sila i nato satelita o okruzenju Rusima je i u interesu da mi opstanemo kao zemlja i kao narod i ko to ne moze ili nece da razume zaista mu nema pomoci.

Poslednja izmena:
15 miliona? Gde nađe bas 15 miliona.

BTW, posle ove utakmice, još jedna gde bi najradije obe ekipe poslao kući. Englezi totalno neubedljivi. Nadam se da ovi fra/bel,ko god da prođe, neće imati puno parnih kartona ili povreda pa da lagano nakantaju ko god da im dođe. Mislim da će Fra proći jer Belgijanci imaju preterano lošu odbranu za ekipu koja je došla do 1/2 finala.

sDo8BBr.jpg

Bice jako tesko pogoditi ko ce da pobedi, oba tima su se dokazala protiv Japana i Argentine. Mozda mala prednost ide Francuzima i to je to. Tempo utakmice izmedju Hrvatske i Engleske ce odrediti englezi. Igrace taman koliko treba njima za pobedu.

Poslednja izmena:
Veceras navijao za Ruse zbog zabave koju bi njihova potencijalna pobeda u finalu donela ali posto su ispali dalje samo za Hrvate.

Opet se pokazalo da kroasani tesko igraju protiv povucenih ekipa, kada im se protivnik postavi defanzivno ne mogu da korsite tranziciju...kapiram da ce im biti lakse sa englezima samo da fizicki odigraju i bice dovoljno jer deluju daleko vise fudbalski potkovani nego englezi.

Poslednja izmena:
Slažem se, najopasniji su kada dobiju prostor, a protiv Engleske će ga imati mnogo više nego večeras.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ne znam sto ljudi imaju problem da Hrvatska cak i osvoji turnir, fudbal je njihov sport, nas nije niti ce ikada biti, mi smo zemlja kosarke, i licno mnogo vecu euforiju imam kad je prvenstvo u kosarci. Kao sto sam rekao i pre pocetka turnira, Belgija ovo uzima, imaju vrhunsku ekipa, vecina je iz EPL, poznaju se, sazreli su. Belgija jako lepo radi, svidja mi se sto su doveli Anrija da radi sa njihovim napadacima. A o Modricu ne treba trositi reci, po meni kljucni igrac reala, samo sto je verovatno marketinski totalno neisplativ :D

Rusi krenuli napred kad su primio za 2:1. Jasno je da ne mogu da se bore protiv tehnički jače ekipe od početka ali mi nije jasno da nisu krenuli jače bar na početku prvog produžetka. Vidi se da cro ima problem sa kondicijom a rus pošto se nisu trošili u napadu toliko, mogli bi da igraju do 150. minuta. Verovatnije bi tako ugrozili Subašića. Ovako kad ideš na penal, to je cupi pristup i mnogo je glupo. Mada meni Čerčesov i ne deluje kao mnogo pametan lik.

@zholinho

Lepo si to sročio za Modrića. Moja žena reče u jednom trenutku: au što je ružan ovaj lik. Ja rekoj: to je Modrić, igra za Real. A ona: kako moze da igra za real tako ružan?

Poslednja izmena:
Videcemo kako ce se postaviti englezi mislim da Sautgejt nece skapirati da moraju da igraju defanzivno ali ko zna...cinjenica je i da su kroasani igrali dva puta na produzetke bice tu i zamora ali i adrenalina...jedina sansa englezima je da nametnu tempo i da ga drze konstantno ali to ce opet otvoriti croasanima prostor tako da neizvesno ali moguce je da ce biti dosta golova iako je polufinale...

Poslednja izmena:
Opet se pokazalo da kroasani tesko igraju protiv povucenih ekipa, kada im se protivnik postavi defanzivno ne mogu da korsite tranziciju...kapiram da ce im biti lakse sa englezima samo da fizicki odigraju i bice dovoljno jer deluju daleko vise fudbalski potkovani nego englezi.

Ne igraju samo oni teško protiv takvih ekipa.
To je i Nemačku koštalo na ovom prvenstvu.
I Hrvatskoj i Nemačkoj odgovaraju otvorene ekipe.
A Meksiko,Švedska i Koreja su sve bile zatvorene.

Kod Hrvata Argentina jedina otvorena ekipa i odmah su im dali 3 gola

Dali im posle kardinalne greske golmana posle toga Modric resio sve, trce mnogo, sve zavisi od Modrica i Rakitica...da se ne lazemo ni Danska ni Rusija ne mogu da se porede se Engleskom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dali im jedan gol posle greške golmana a šta je sa druga dva?

Nego eno oni iz Informera već kukaju na sav glas :d

Napisao sam Modric resio sve, sam je dao gol, treci je bio kad se Argentina raspala...Modric jedan od najboljih igraca na svetu vec zadnjih par godina..bice zanimljiva utakmica.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

engleze ne mogu da gledam igraju isti fudbal 100 godina, kad im se pojavi neki poseban igrac onda naprave nesto iz tog jednostavnog talenta ali koncept igre uzas...kao roboti, fizikalija i ponavljanje dosadnih sema do besvesti...nesti slicno lose nasem bunarenju koje mi nismo nikada igrali ali evo i to sam docekao... samo nihovo bunarenje ima tradiciju...100 godina!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno