Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neki slucajno, fudbalski razlog sto nam nisu igrali sad Ivanovic i Tosic? Jel moguce to mjau mjau avavaav vuf vuf vuf

Zato što su spori, a ovima igraju brzi liliputanci u navali. Rukavina je bio bez greške i sa njegove strane se ništa nije desilo, baš kao i u celokupnim kvalifikacijama. Mali Veljković je nažalost krivac za prvi gol, jer je čuvao Milenkovića umesto svoj prostor, ali i on je bio na nivou, nije pretrčan celu utakmicu.

Milenković je klasa, to se već sada vidi, zaradiće Fiorentina 30-35 miliona na njemu i to ako budu žurili, tu nema greške.

A i tačno se vidi zašto je Muslin morao sa tri štopera, baš je taj falio da pokrpi sporoću tima :)

Poslednja izmena:
Da nismo primili gol...
Da je baba imala bele bubrege bila bi... u 1/16 finala SP.

Veljković je kriv za oba gola realno .. šteta , Brazil je dosta loš

Kakav pad entuzijazma i promena melodije u ovoj temi. Drago mi je da je loženje bez pokrića konačno završeno.

Nisu igrali ništa bolje niti lošije nego protiv Švajcarske, samo to nije ni blizu dovoljno za prolazak dalje. Taj sistem igre preskakanja sredine terena ne bi radio ni pre 20 godina, a kamo li danas. Na stranu što su opet umrli oko 75. minuta.
Sledeći put neka dozvole stručnim ljudima da urade posao, a ne da mafija bira tim i ko će kada da igra.

Ništa ja njima ne zameram osim što nije ostalo 1:1 protiv Švajcarske.

Realno to je to što se tiče igrača, ostalo je na selektoru.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pare sam izgubio ali ne zbog toga sto sam igrao na Srbiju... Srbija je odigrala bas onako, srpski :)

Izjave, igrali smo dobro, Brazil imao par sansi, imali smo sjajnih 10 minuta :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Za drugi je kriv Matić. Njega je ostavio Tiago Silva da blene i otišao da udari loptu glavom 3 metra dalje.

Kakav pad entuzijazma i promena melodije u ovoj temi. Drago mi je da je loženje bez pokrića konačno završeno.

Nisu igrali ništa bolje niti lošije nego protiv Švajcarske, samo to nije ni blizu dovoljno za prolazak dalje. Taj sistem igre preskakanja sredine terena ne bi radio ni pre 20 godina, a kamo li danas. Na stranu što su opet umrli oko 75. minuta.
Sledeći put neka dozvole stručnim ljudima da urade posao, a ne da mafija bira tim i ko će kada da igra.
+1
Svaka cast za post!

Poslednja izmena:
Nije Brazil loš, igrao je taman toliko koliko mu je trebalo za prolaz. A naši... kao i uvek, čuvaju skupocene noge.

Sent from my iPhone

A sad himna

Poslednja izmena:
Ma sve otjerati iz FSS cak i sekretarice i krenuti iz pocetka
Mada fudbal nije za nas , ja gde zivim fudbalski klub dobija 70 000 km od opstine , svi ostali 30 000 .
Sramota ih gledati kako igraju , ja koji fudbal nisam igrao 5 godina bolje bi odigrao.
Neki klinac od 20 godina igra 10 , lik opste ne konta igru , trener da je covjek da mu odma kaze da batali fudbal.
Dok kosarkaski klub vec ima talenata i neki vec igraju za mladje kategorije Srbije u zenskoj ekipi.
Dvije devojke vec igraju za Zvezdu.

Kakvo epidemološko paćeništvo pojedinaca koji pišu komentare.

Ovo je realno i limit i nije smak svijeta, puno kvalitetniji tim i to je to. Nisu oni loše igrali koliko je evidentna razlika u kvalitetu. Odlučila je sterilnost i nedostatak energije protiv Švajcarske.

Kakvo epidemološko paćeništvo pojedinaca koji pišu komentare.

Ovo je realno i limit i nije smak svijeta, puno kvalitetniji tim i to je to. Nisu oni loše igrali koliko je evidentna razlika u kvalitetu. Odlučila je sterilnost i nedostatak energije protiv Švajcarske.

+1

Dokle bre vise o toj utakmici sa Svajcarskom??

Generalno, vi ste zadovoljni?

- Uvek moze bolje!

Pa LOL :)

Ovo je limit? Pa oni se uopste nisu trudili. Limit je ono sto su Iranci odigrali protiv Portugala gde su bili na dlaku od plasmana u nokaut fazu, ljudi su igrali izvan svojih mogucnosti. Srpski igraci mogu puno vise, za pocetak da se potrude malo, da potrce, da igraju jedan za drugoga kao sto su radili drugi autsajderi pa su ispadali za dlaku, neki od njih prosli dalje. Srbija nijednog momenta u Rusiji nije pokazala trud i zalaganje, nesto na flash sto napravi Tadic ni iz cega u sve tri utakmice i onaj slobodan Kolarova. Osim toga jedna velika nula od igre. SMS je pre prvenstva vredeo 150 miliona, sada jedva da vredi 50 miliona.

Nego, jel ste videli Kolarova kojeg pogadja lopta u noge u 87. minutu? Lik ladno batalio igranje pre kraja utakmice, digo glavu i hoda terenom kao da mu je kriv ceo svet. Za pocetak, to valja iskoreniti nasim sportistima.

Dokle bre vise o toj utakmici sa Svajcarskom??

Generalno, vi ste zadovoljni?

- Uvek moze bolje!

Pa LOL :)

Pa nećemo valjda da lučimo zuč i lečimo frustracije i komplekse zbog igre, bilo zanimljivo dok je trajalo i za nas, sad će biti zanimljivo pratititi ostale. :)

Ovo je limit? Pa oni se uopste nisu trudili. Limit je ono sto su Iranci odigrali protiv Portugala gde su bili na dlaku od plasmana u nokaut fazu, ljudi su igrali izvan svojih mogucnosti. Srpski igraci mogu puno vise, za pocetak da se potrude malo, da potrce, da igraju jedan za drugoga kao sto su radili drugi autsajderi pa su ispadali za dlaku, neki od njih prosli dalje. Srbija nijednog momenta u Rusiji nije pokazala trud i zalaganje, nesto na flash sto napravi Tadic ni iz cega u sve tri utakmice i onaj slobodan Kolarova. Osim toga jedna velika nula od igre. SMS je pre prvenstva vredeo 150 miliona, sada jedva da vredi 50 miliona.

Nego, jel ste videli Kolarova kojeg pogadja lopta u noge u 87. minutu? Lik ladno batalio igranje pre kraja utakmice, digo glavu i hoda terenom kao da mu je kriv ceo svet. Za pocetak, to valja iskoreniti nasim sportistima.

Da je tako, ne bi bili među ekipama koje prosečno najviše pretrčale na SP. Nešto ti tu ne štima.

Poslednja izmena:
Kakvo zatvaranje očiju kod pojedinaca kojima smeta pominjanje činjenica da su naši igrači generalno bili očajni i da to više nema veze sa kvalitetom protivnika jer mi protiv svih igramo potpuno isto - sporo, neorganizovano i bez ideje.

Sada treba kompletno podmladiti reprzentaciju, od 30+ godina jedino ostaviti Kolarova,a pre svega dovesti pravog trenera.

Kakvo zatvaranje očiju kod pojedinaca kojima smeta pominjanje činjenica da su naši igrači generalno bili očajni i da to više nema veze sa kvalitetom protivnika jer mi protiv svih igramo potpuno isto - sporo, neorganizovano i bez ideje.

A ko stvara igru tj. ideju kako treba igrati ?

Muslin nije valjao, ali zato je Krstajić majstor. Treba mu ponuditi novi ugovor, vidi se napredak u igri (sluša kako mu se kaže).

:D
b1d0ed23c10b8f94e65c4903bdd940a1.jpg

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nasi uopste nisu promenili nacin na koji igraju u odnosu na Svajcarsku, ispucavanje Stojkovica se nastavilo, mislim koliko smo samo potencijalnih napada izgubili, umesto da smo jednostavno kretali iz zadnjeg reda i tako dalje redom. Imam utisak da nasi nisu odgledali ni jednu od onih utakmica gde se videlo zalaganje celog tima.

Džaba mi ovde trubimo, naši igraju spor fudbal, a Brazil je samo lagano cekao svoju šansu, kao što sam pisao posle 30min... I to je to...
Taktika, pravi očaj, čak i posle da primljena gola naši igraju kao da oni vode dve razlike, ko dići ja i kretanje igrača, pa sta vise reći, osim da je to sramota i videti imalo ko se razume u udbal...
Na žalost, kao i uvek, mi navijači opet smo ispaljeni i naivni ispali, jer eto... Uvek ono kod svakog dodje, ajde možda sad urade nešto.... Šipak... Svima nama... A njima kao da ništa bilo nije, bitno je da su učestvovali... I to je...
Šta tu više da se menja, ko koga da zameni i od igrača i od trenera i od fss... Nema tu bolje, na žalost, uzjasi kurta, dodje murta, na žalost...
Slika našeg fudbala... Trenutno, ubuduće dugih niz godina, džabe smo krecili kako se kaže...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

A ko stvara igru tj. ideju kako treba igrati ?

Muslin nije valjao, ali zato je Krstajić majstor. Treba mu ponuditi novi ugovor, vidi se napredak u igri (sluša kako mu se kaže).
Da si pažljivije pratio video bi da je postavljanje tog partijskog dunstera moja najveća zamerka jer je isti pored toga što je neznalica i poslušnik i velika ljiga upravo zbog načina na koji je došao i pored toga što je (valjda) bio svestan svog (ne)znanja i (ne)iskustva.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno