Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@old bookmaker
Da se ne pročita šta pričaju, nebitno da li je u pitanju taktika ili psovke.

CRC izjednačila (još pre 20 minuta). Samo jos da oni pobede i da se poubijamo.

Poslednja izmena:
Nadam se da će Krstajić još dugo da ostane selektor - da ne vidimo više nijedno takmičenje i izbegnemo slične blamaže.

Nije fudbal za nas odavno, bas me zanima sta ce Nemci da menjaju a sta mi kad se vratimo kuci.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Muslin je ladno bio u pravu za ovog Sergeja..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

@old
Ma moze ali oni toliko svi s e r u u međusobnim razgovorima da je bolje da se ne cuje/vidi sta pricaju.

@boris lozac

Ne. Nije, ali bi on umeo da ga uklopi u ekipu. Nismo mi mnogo bolje igrali ni kvalifikacije. Samo je Tadić imao nestvarnu prethodnu sezonu a i ako stvarno pogledamo, Irska, Vels, Austrija i Gruzija su igrale baš jalov fudbal.

Poslednja izmena:
Ispalo Nemci, ispali mi.

Nemci sa igračem manje grizu kao ludi daju gol u zaustavnom.

Ispali Nemci, ispali mi.

Nemoj da se neko slučajno vadio na to.

Mogli bi naši sad pred kraj jedno kolce da zaigraju, onako na sred terena, možda im se i Brazilci pridruže. Bar bi po nečemu ostali upamćeni, reprezentacija koja i kad gubi slavi, ili kao reprezentacija koja je prva prekinula igru i zaigrala narodnu igru za vreme utakmice. :D

Stojke kao Mutombo.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Primili Švajcarci, videćemo kako će se nositi protiv najbolje ekipe iz grupe gde je ispala Nemačka.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

2:2 i poništen prethodno dosuđen penal posle VAR-a za Kostariku :D

Samo da nismo primili gol u 90 protiv sipaca, prošli bi dalje.

Polako bre, da Krstajić uigra ekipu i snimi protivnika :)

To je rekao Milivojević i zato ga nema danas da igra ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mogli bi naši sad pred kraj jedno kolce da zaigraju, onako na sred terena, možda im se i Brazilci pridruže. Bar bi po nečemu ostali upamćeni, reprezentacija koja i kad gubi slavi, ili kao reprezentacija koja je prva prekinula igru i zaigrala narodnu igru za vreme utakmice. :D
Zaigrali bi oni da im duša nije u nosu.

Znači, mi smo Šipcima poklonili prolaz time što smo primili gol u 90 min. [emoji35]

LoL

Naslov u Kuriru: "GOTOVA JE RUSKA BAJKA: Brazil kaznio hrabre Orlove za promašaje i poslao ih kući"

Jel ima neki slucajno, fudbalski razlog sto nam nisu igrali sad Ivanovic i Tosic? Jel moguce to mjau mjau avavaav vuf vuf vuf

Da nismo primili gol od suptara sada bi prošli ?

Kao i uvek zadnjih godina, kad je potrebno, oni igraju kao da vode 2:0....mislim...birba, trčanje, trud... Nula... Samo su nas narod zaludeli.... Iako je svako znao šta i kako će da bude... ORLOVI nosite se u 3 pm...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno