Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel video neko Sergeja i Matica, jel igraju oni?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sva sreca pa Brazil nije nesto extra napaljena ekipa na ovoj utakmici,tako da kapiram da ce iskulirati i sa najmininalnijom pobedom,tako da ne treba da se plasimo ponizenja nekog veceg :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sergej ponovo najlošiji na terenu - a toliko gužve se diglo oko njega, kao da je u najmanju ruku mešavina CR i Mesija.

Bukvalno se sve odvija kao sto sam rekao.

Mali maneken koji nosi ime na dresu se cuva i nema ga na terenu, razmontirali nas za 30 minuta i vode 1:0.

Slede jos 2 gola i mozda i crveni.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Mnogo smo spori, kako uvek svi imaju vise snage od nasih..

Murinjo će imati Matica na početku priprema a Lotito bolje da je prihvatio 80 miliona što mu je Juve nudio pre 3 nedelje. Dok jednom me smrkne, drugom ne svane. Sta ti je život...

Odgledao sam gotovo sve utakmice i odgovorno tvrdim da igramo najlošiji, najsporiji, najdekadentniji fudbal na prvenstvu!

Hajde što su igrači spori, da ne kažem nekretnine ali je najtužnije što su i lopte prilikom dodavanja isto toliko spore.

Kako nam se lepi lopta za noge

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ona Koreja je igrala atomski fudbal za ovo naše mjauuuuuuu (samocenzura).

Ovako se ne igra bitna utakmica.

Krstajic našao da uvezbava odbranu protiv Brazila, Paulinju na leđima bio Kostić, a štoperi kao da su u zemlju propali...

Odgledao sam gotovo sve utakmice i odgovorno tvrdim da igramo najlošiji, najsporiji, najdekadentniji fudbal na prvenstvu!

Hajde što su igrači spori, da ne kažem nekretnine ali je najtužnije što su i lopte prilikom dodavanja isto toliko spore.
Poljaci i Panama ipak iza nas..a i Kostarika...dobro je

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Moje društvo i ja smo u osnovnoj školi igrali bolju odbranu na velikom odmoru... Jednostavno ne umeju. Žali bože silnog novca potrošenog na ovu blamažu, mogli smo da finansiramo 10 zlatnih medalja u sportovima u kojima imamo šampionske timove, ali ne ajde da bacamo novac da se blamiramo pred 2 milijarde ljudi.

Hoće- za dve, najviše tri godine :)

Kad se setim samo kolika se dževa digla kada je Murinjo pre prvenstva rekao da Srbija neće proći u drugi krug.

Trener Mančester junajteda je iz naše E grupe za prolaz izabrao Brazil sa prvog mesta, odnosno Švajcarsku sa druge pozicije,

Poslednja izmena:
A ako ostane ovako, ko će na švabe, nije mi jasno? Jasno mi je samo da će da popije 4 komada i onda stopama naših atomskih orlova, ode kući.:D

Kakve švabe? :)

Koliko su brziii, ovo je tuzno.

*mjau**mjau**mjau* Stojke zadihan kao da on igra u napadu lol

Pa štopuj je pa na nogu mamu ti jjjjj aaaaaaaaaaa.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno