Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spasio se Meksiko.

Kostarika bije Š(iptariju)vajcarsku, koja će da ima negativnu gol razliku.

Srbija igra nerešeno s Brazilom.

Dalje idu Brazil i Srbija.

To je moja prognoza za večeras. :)

Super ti je prognoza, jedino sto mi i sa neresenim ispadamo

Zar ne ide prvo medjusobno pa tek onda gol razlika?

Ovako ide
ed712f9b9ed7de44736b1b2fa21d70bd.jpg

Ne, prvo se gleda gol razlika.

Da je tako Meksiko bi bolelo uvo šta će Nemci da urade, a ovako su strepeli skoro do pred kraj.

Mada, po meni je pravednije da se gleda međusobni skor ali su mnogo muljali ranije zbog toga pa je odavno promenjeno.

Poslednja izmena:
Kakve gluposti sve :)
Onda je ok, moze i crc 1:0 da pobedi, mi cemo sigurno dati 2 gola pa se povuci u bunker i onda brazil nas stigne na 2:2 i opet imamo vise datih golova jessss

Posto je tema vec otvorena/odobrena, napisite sad svoja licna ocekivanja, nije sramota nista... samo nemojte da vredjate druge.

Koji rezultat ocekujete u vecerasnjoj tekmi?

Poslednja izmena:
Nadam se da su sa ovim danas sve Švabe završile sa svojim učešćem na SP i da više nećemo gledati nijednog.

Srbija (4-2-3-1): Stojković - Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov - Milinković Savić, Matić - Tadić, Ljajić, Kostić - Mitrović.

Nema Milivojevića, koji nam je bio verovatno najbolji igrač u prethodne dve utakmice... Naravno igra Ljajić koji se uopšte nije video na te dve tekme.
Ofanzivno na Brazil i sa ne uvezbanom odbranom, nije baš pametan potez.

Poslednja izmena:
Utakmica pocinje tek za sat vremena. Po cemu je ovo startna postava?

Veceras samo bez preteranog lozenja..

ZBOOOOOOGOOOM LEEEEEETOOOOO JEEEESEEEENIIII I ZIIIIIIIMOOOOOO
OOOOOODLAZIIIIINOOOO DA SE NEEE VRATIIIIIMOOOOO!!!!

^ kako to mislis da izvedemo?! Nista nismo uradili ako veceras ne zatvorimo temu... :)

Prijateljica koja zivi na Floridi udata za Brazilca:

Bice veselo veceras tamo :D

Steta za Nemce, oduvek sam navijao za njih, cenim rad i posvecenost, ali opet kad sam video kako se raduju Koreanci drago mi zbog njih. Nemacka ce iz ovog da izadje jaca nista se tu nece promeniti eto njih opet uskoro na tronu tu nemam dileme.

Problem sa nama je sto po meni ne mozemo da ne primimo makar jedan gol, a to vodi u propast u bilo kom trenutku jer smo mentalno slabi. 1:0 za njih, odmah mislimo jao samo da ne bude 5:0 i uplasimo se, ako povedemo odmah cemo da se branimo i kad izjednace verovatno primamo u panici jos jedan... Ne znam ako bih morao da pogadjam cenim 3:1 za Brazil, s tim sto cemo da se drzimo i nadamo do pred kraj kao i obicno - voleo bih da gresim sam zbog Mitrovica i Tadica bukvalno dva momka koja cenim i kao ljude i kao igrace.

Kada znaš da nije lako, znaj da nikada nije ni bilo!

Ne znam ko je pisao tekst za reklamu ali kao da je znao da će ovako da se odigrava. :D

Doduše, poruka veoma tačno opisuje življenje na ovom prostoru u zadnjih ..., vekovima unazad.

Pa ko bi se posle onakvog meca nemaca protiv Svedske mogao da ocekuje na ovakav poraz od Koreje? Ni brazilci nisu sasvim svoji. Zalaganje takozvanih autsajdera pokazuje da je realno ocekivati da i nasi to isto izvedu, samo trebi ici na pobedu sto su nasi i prikazali na pocetku utakmice sa svajcarcima.

Stojkovic kao hipik sa onom trakom na glavi. Samo mu jos cvece fali. Ja mislio mi predali mec jer smo kasnili da izadjemo na teren.
:d
Nama bi sad mogli da pomognu jedino Tirke i Mosa. :d

Poslednja izmena:
Veljković prva takmičarska... šta reći.

I da, zviždali su himni Brazila. Fuj.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno