Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi rusi...cudi me da ih urugvaj nije napunio 10:0 a ne 3:0

Zar je neko stvarno ocekivao da ce da ih kazne ozbiljno :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

1:0 za Maroko

Zamalo 2:1 za Maroko.

Penaldu odbranjen penal????
To je znak....gazimo brazil za 3:1

Penaldo ili Kristina sta vam je omiljenije

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Gledam Spaniju i ne verujem.

Kako će ova portugalska go*na da se izvuku....idu na Ruse koje će lako da preskoče i eto ih u 1/4 finala

Kako su se to oni izvukli, ako se neko izvuko to su spanci..

Auuu al se zakuvalo

Šugavom Iranu se gleda snimak i menja odluka sudije. A Srbiji ne... znači mi smo važni kao crvi u zemlji ispod trave

Svi bre igraju fudbal do poslednjeg minuta - osim nas! I Iran i Maroko i S. Arabija... I svi igraju bolje od nas.

Jedina dilema mi je ko je veći smrad od igrača po ponašanju - Pepe, Ramos, Maskerano ili Suarez? A odvratni su svi do jednog.

Koliko se smesnih penala gledalo i sudilo, sto nas bre toliko mrze pa noleta imamo

Ovi nasi manekeni ako su gledali ove dve utakmice, valjda ce da vide da svi igraju fudbal, i da se samo trčanjem i borbom za svaku loptu čitavih 90min može doći do igre... Sto cisto sumnjam...
Prošli cigani i jedni i drugi, po zalaganju, Maroko i Iran su trebali da prođu...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Šugavom Iranu se gleda snimak i menja odluka sudije. A Srbiji ne... znači mi smo važni kao crvi u zemlji ispod trave

To je zato sto sudija nije iz Evrope i ne misli da je iznad tehnoloskog napretka. Ne znam zasto su ostavili sudijama bilo kakav autoritet da biraju snimak ili ne, njihovo je da se brinu da utakmica protekne fer a ne da kao onaj engleski klovn sto se penzionisao, tripuju da smo dosli da gledamo njihovo sudjenje a ne fudbal.

Zamolicu vas bez fekalija, cigana i sl, pocecemo da delimo petarde... razumemo strast i ljubav ka fudbalu, ali minimalna kultura mora postojati, na javnom ste mestu.
Hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno