Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da pripaze veceras na selektora japana...cudan pogled je imao na kraju.

Belgija bolja i zasluzeno, ali i onakav gol u pravom trenutku. Pored svega potrebno je i malo srece. Sto se tice nindzi, samo reci hvale, kakva borba i srcanost.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Dobra je ova emisija na RTS, sada objasnjava greske Spanaca i pokusaj da igraju Gvardiolinu tika taka .
Pogledajte ko moze

Bas greota za Japan veceras, bas sam se smorio , Japan zasluzio prolaz, onaj prvi gol glavom sa 20 metara im je zapecatio sudbinu (da nije bilo tog gola siguran sam da Belgijanci ne bi uspeli da se vrate u mec) stvarno neverovatno glup gol su primili u tako bitnom momentu i nema sumnje da su posle takvog primljenog gola i psihicki pali i drugi gol je prakticno bio direktna posledica tog prvog.
Takodje uprkos svemu odigrali su hrabro i junacki do kraja i pokusali su da daju treci gol i rese utakmicu pre produzetaka , imali par dobrih sansi, takodje slobodan udarac Honde je bio odlican , onaj centarsut iz kornera skroz nepotreban , pogotovo kad znaju da su protivnicki igraci svi za glavu visi od njih , ali *mjau**mjau**mjau*a nije im se ni dalo , prosto nisu imali srece.

Inace desilo se ono o cemu sam i pisao pred pocetak prvenstva, Japan veoma kvalitetna ekipa, tehnicki su veoma dobri, veoma dobri na lopti, brzi kao vetar, timski su jako cvrsti, disciplinovani, nesebicni , svi 100% podredjeni kolektivu, imaju iskusan tim koji vec dugo igra zajedno , vecina igraca im igra u najjacim evropskim ligama , njihova liga takodje je veoma dobra i kvalitetna , ali ono sto njih sprecava da postanu bas ozbiljna fudbalska sila je verovatno taj nedostatak visine , uglavnom su svi niski i dosta krhke gradje, dosta lagani i ta skok i duel igra 1 na 1 im predstavlja ozbiljan nedostatak i koci ih da naprave neki bas vrhunski rezultat.

Uprkos tome mogli su veceras da prodju uz malo srece, malo srece im je trebalo , ali nazalost nisu je imali veceras.

Sledeci tiket ili tip: ban do kraja prvenstva... ako vec ne razumete kada vam se lepo napise vise puta + napomena u naslovu...

Mozda ne bi bilo lose da se otvori jedna zasebna tema ovde i nza nas koji praktikujemo taj vid zanimacije.

Kako mi žao Japanaca....hrabro,smelo bez respekta su igrali.
Kakva defanziva,kakvo čuvanje rezultata,igrali,napadali,vodili,i izgubili...

^
+1

Mislim da ih je psihicki totalno unistio onaj gol glavom Alderveidea.

Kako mi žao Japanaca....hrabro,smelo bez respekta su igrali.
Kakva defanziva,kakvo čuvanje rezultata,igrali,napadali,vodili,i izgubili...

Poginuli herojski :)

edit: Danas očekujem dve loše utakmice. Jedino Kolumbija možda može da razmrda stvari, ovi ostali mislim da će igrati tvrdo.

Poslednja izmena:
^Apsolutno se slažem :)
Što se tiče Šveđana i ja mislim da će proći, ali ne verujem da će ih baš razbiti. Ali ko zna, lopta je okrugla:d

Sledeci tiket ili tip: ban do kraja prvenstva... ako vec ne razumete kada vam se lepo napise vise puta + napomena u naslovu...

U čemu je problem?

Hajde da se vi moderatori lepo dogovorite šta može, a šta ne može.

weasel kaže da može da se postavi dobitak, kao što je mogle da se postavlja svaki put do sada na svim temama. Nadi taj post na početku teme među svim onim obrisanim.

Druga stvar, nigde nisam postavio ulog i dobitak, od one prve obrisane poruke. Ne dajem prognoze ni tipove. U čemu je problem?

Samuraji, semenkari, nindze... Ovde ko u stripu hebote :D

U čemu je problem?

Hajde da se vi moderatori lepo dogovorite šta može, a šta ne može.

weasel kaže da može da se postavi dobitak, kao što je mogle da se postavlja svaki put do sada na svim temama. Nadi taj post na početku teme među svim onim obrisanim.

Druga stvar, nigde nisam postavio ulog i dobitak, od one prve obrisane poruke. Ne dajem prognoze ni tipove. U čemu je problem?

Može komentarisanje utakmica i to je to. Ništa tiketi, ništa dobitak, ništa ulog i bilo šta što na vidiku liči na kladionicu. Kraj diskusije.

Ostaju do kraja prvenstva,imaš sreće pa neće ko fudbalski rezultati :p

Taktika Engleza protiv Kolumbije:

DhLWUM0WAAAb6_6.jpg

Ja sam blago je reci fasciniran tim narodom(ako se izuzme WW2). E zato su oni tamo gde su a mi......:wall:

Zato se meni sad spava ;)
Svedska deluje bolje mada sutevi su im veci rizik za publiku nego za gol. Semenkari imali par sanse ali za sad svi igraju oprezno. Verujem da ce drugo poluvreme svi da dodaju gas.
Edit: Svedjani vode 1:0 od 66 minuta. Siptari ne igraju tako dobro kad nema "sudije" da im pomaze.

Poslednja izmena:
Ovi naši paceri samo minimum napora više da su uložili mogli su sada da igraju sa Šveđanima.

Bio penal ili ne:

_sp-hogar-strasni-strip.jpg

I da, znam da je Hogar Norvežanin. :)

Gotovo! Hvala Bogu da ovi što vole što su različiti idu kući. :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno